Η Ελλάδα στην καρδιά μας: H FIABCI ως σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών στην ακίνητη περιουσία

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Η εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. 

Κάθε Τρίτη στις 22:30 φέρνουμε την Ελλάδα πιο κοντά στους απόδημους Έλληνες αλλά και τον ελληνισμό τους εξωτερικού πιο κοντά στην Ελλάδα. Γιατί, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Σε αυτή την εκπομπή καλεσμένος είναι ο Πρόεδρος της FIABCI Greece Mike Vassiliou, ο οποίος μας μιλάει για τη δράση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Περιουσίας, μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το παγκόσμιο συνέδριο FIABCI στο Ντουμπάι και μας εξηγεί τα πάντα για το Global Real Estate Summit που πραγματοποιήθηκε 6-10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. 

Επιπλέον, συνδεόμαστε ζωντανά με την Αμερική και τον George Lakis, Global Business Development - Morphosis Consulting Group.

Πάρτε μία μικρή... γεύση Ελλάδας από το απόσπασμα και παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top