Survivor: Οι «Διάσημοι» κάνουν δηλώσεις πριν μπουν στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πριν λίγες ώρες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στα social media του Survivor προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από τις αναχωρήσεις των 24 παικτών από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Όμως, οι Ελένη Χατζίδου, Μιχάλης Μουρούτσος, Όλγα Φαρμάκη, Νάσος Παπαργυρόπουλος και άλλοι από την ομάδα των «Διασήμων» έκαναν τις... τελευταίες τους δηλώσεις από την Ελλάδα για το reality επιβίωσης στην κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ».

Μάλιστα, όπως θα δείτε δεν άφηναν λεπτό από τα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να αποχαιρετήσουν έως και το τελευταίο λεπτό φίλους και συγγενείς.  

«Πίεσα λίγο περισσότερο τον εαυτό μου και έκανα προετοιμασία τον τελευταίο μήνα», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και συνέχισε: «ήρθε η στιγμή να δούμε αν μέσα σε όλη αυτή την κακουχία μπορείς να κρατήσεις την ηθική και τα πιστεύω σου και να μην λυγίσεις σε οτιδήποτε».

«Νιώθω όμορφα, έχω και αγωνία για το άγνωστο, αλλά θα ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία. Το σκεφτόμουν από πέρυσι, είχα την πρόταση, αλλά φέτος τα κατάφερα. Πάω με άγνοια κινδύνου», δήλωσε η Όλγα Φαρμάκη, προσθέτοντας πως θα της λείψουν η οικογένεια και οι φίλοι της.

Δηλώσεις έκανε και η Ξένια από τους REC λέγοντας «είμαι πολύ φίλη με τα αθλήματα! Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα γιατί αυτό είναι μια ευκαιρία να ζήσω κάτι καινούργιο, αλλά και μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!».

«Στην αρχή είχα αρνηθεί την πρόταση, γιατί είναι δύσκολο να αφήσεις την καριέρα σου για ένα μεγάλο διάστημα και να κάνεις κάτι τόσο επίπονο, αλλά επειδή γενικά μου αρέσουν τα δύσκολα είπα ναι» δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top