Αποκλειστικό star.gr: Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πήγαν μαζί στον γυναικολόγο!

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Μαζί στο γυναικολόγο Δούκισσα και Δημήτρης

Τον Ιούλιο η Δούκισσα Νομικού έγινε κυρία Θεοδωρίδη. Και να που λίγο μετά έμαθε ότι θα έρθει στον κόσμο και ο καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη.

Η Δούκισσα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε μερικούς μήνες θα ολοκληρωθεί η ευτυχία που ζει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του επιχειρηματία συζύγου της.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα περιοδικού, είναι έγκυος και διανύει τον 3ο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Η Δούκισσα Νομικού πλέει σε πελάγη ευτυχίας: Είναι έγκυος!

Κι αυτό επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του star.gr: σε περίπου 6 μήνες το σπίτι της θα γεμίσει με κλάματα μωρού και ένα μικρό πλασματάκι θα κάνει και την ίδια να κλαίει από ευτυχία!

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η όμορφη Δούκισσα πέρασε την πόρτα του γυναικολόγου της για να κάνει έναν από τους προγραμματισμένους ελέγχους. Μαζί της στην επίσκεψη στο ιατρείο του σε γνωστή κλινική του Αμαρουσίου ήταν και ο Δημήτρης.

Μάλιστα, μπήκε και ο ίδιος μέσα στο ραντεβού - προφανώς για να δουν μαζί έναν από τους πρώτους υπερήχους του μωρού τους.

Όλα αυτά έγιναν στις 9:30 το βράδυ και με χαμόγελο στα χείλη, το ζευγάρι αποχώρησε από ιατρείο και επιβιβάστηκε στο τζιπ, που τους περίμενε από κάτω.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top