Δακρύβρεχτο ΑΝΤΙΟ της Σπυροπούλου στους τηλεθεατές: «Εύχομαι να τα ξαναπούμε»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Δεν τους μπορώ τους αποχαιρετισμούς», είναι μια φράση που συνοδεύει το «κλείσιμο» πολλών εκπομπών, μιας και η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και το «κλείσιμο» της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που την Κυριακή έριξαν αυλαία στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

«Είχαμε ετοιμάσει πολλά βίντεο για το πώς περάσαμε αυτή τη χρονιά, αλλά προτιμήσαμε να διασκεδάσει ο κόσμος με τον Λευτέρη Πανταζή! Κρατήσαμε ένα βίντεο για να σε ευχαριστήσουμε!» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος και έδωσε πάσα σε ένα βίντεο που αναδείκνυε τις καλύτερες και αξέχαστες στιγμές της Κωνσταντίνας από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα.

Τόσο κατά τη διάρκεια του βίντεο, όσο και στο τέλος, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για όσα της ετοίμασαν οι συνεργάτες της και τα μάτια της γέμισαν δάκρυα.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο, το ξέρετε. Ήρωες! Όλοι αυτοί οι συνεργάτες που βοήθησαν για ακόμη μια χρονιά, για να βγει μία τόσο αξιοπρεπής εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα στον Alpha και στην παραγωγή που μου έδωσαν την ευκαιρία να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό, όλους τους συνεργάτες μου, είχα σκεφτεί διάφορα να πω για σήμερα, αλλά δεν θέλω να το κάνω τόσο μελαγχολικό! Υπήρξαν πολλές στιγμές, γιατί δεν ξυπνάνε όλοι με κέφια. Η ζυγαριά σίγουρα έκλινε στις όμορφες στιγμές, τα παιδιά αυτά με έμαθαν α να διαχειρίζομαι το θυμό, τα νεύρα μου, πολλά πράγματα που δεν ήξερα, όλα αυτά τα χρόνια που περάσανε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Σάββα τον Πούμπουρα, τη Νάντια τη Ρηγάτου, τους ξέρουμε όλους, είναι τόσα πολλά τα ευχαριστώ και τόσα λίγα τα λόγια!» είπε.

Και συνέχισε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο στην ουσιαστική παρουσία μου εδώ πέρα, και είμαι ευγνώμων. Πέρασα πολύ ωραία αυτή τη χρονιά, και είμαι ευχαριστημένη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παύλο, γιατί ήταν πάντα εκεί!", ξεσπώντας σε κλάματα.

«Έχω χαρεί πάρα πολύ που σε έχω γνωρίσει, και μην ακούτε διάφορα που λέγονται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ το λόγο πήραν και η Φλορίντα με την Νάνσυ που με τη σειρά τους την ευχαρίστησαν για την ευκαιρία που τους έδωσε αυτά τα δύο χρόνια. «Πάνω από όλα ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στη συντροφιά μας, γιατί χωρίς τη στήριξή του όλα αυτά θα ήταν ασήματα, γιατί αυτός μας έδινε τη νότα, για να παίζουμε στο δικό μας τέμπο!», κατέληξε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top