Ο Χανταμπάκης «κάρφωσε» τον Ντάνο-Αποκάλυψε το παρασκήνιο του καυγά τους

Σε ποια ερώτηση αρνήθηκε να απαντήσει; Πρώτη ανάρτηση:16-04-2017 22:50

O Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Survivor Panorama και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιβόητη στιγμή έντασης που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Πήγα να μιλήσω στον Κοκκινάκη και ο Αγγελόπουλος μου λέει να μην μιλάω την ώρα του φαγητού... νιώθω μία αύρα που δεν έχει ξαναγίνει και μου λες να σκάσω με όμορφο τρόπο αυτό ένιωσα... και ακούω να λέει «είναι ιερή στιγμή», όπως ξέρεις και ξέρω τι είναι ιερή στιγμή και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη και δεν μπορείς να το επιβάλλεις εσύ σε ανθρώπους που δεν είναι οικογένειά σου... είμαστε δώδεκα διαφορετικοί άνθρωποι, δεν μπορώ να σου πω κάνε το σταυρό σου πριν μιλήσουμε ή οτιδήποτε θεωρώ για μένα ιερή στιγμή... είπες Ελεονώρα ότι κάνω το σταυρό μου, άρα πιστεύω ότι χρησιμοποιείς εκείνη τη στιγμή το ιερή... και τρίτον εάν φύγεις και δεν έχει λυθεί πάλι σε προσβάλλω εάν εγώ φύγω... για το δικό μου μυαλό με ενόχλησαν...Χρησιμοποίησα την ειρωνεία και ήταν λάθος και έπρεπε να του το εξηγήσω μετά και να το καταλάβει, έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλο τρόπο... », είπε.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε, τι συμβαίνει τελικά με τον Αγγελόπουλο; Οι Μαχητές τον έδιωξαν, η Σόφη είπε τα χειρότερα τι είναι τελικά; Η αντίδραση του; Να μείνει για πολύ ώρα σιωπηλός, να χαμογελάει και της λέει: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση! Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω! Ας ρωτήσεις κάποιον άλλον να σου πει τι είναι στην πραγματικότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος».


Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top