Ο Βασίλης Καλλίδης επέστρεψε ξανά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και θυμήθηκαν μαζί όλα όσα έζησαν στα πέντε χρόνια της επαγγελματικής τους συνεργασίας! Από το πλατό και την κουζίνα δεν έλειπε όμως ούτε ο νέος συνεργάτης της εκπομπής, ο μάγειρας Γιώργος Τσούλης.

Ο Βασίλης, μάλιστα, αποκάλυψε στην Ελένη την πρώτη γνωριμία των δυο σεφ στα βαφτίσια της πρώτης κόρης της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, της Ισαβέλλας.

«Λέω στην Ελιάνα “έχει πρόβλημα αυτό το παιδί, γιατί είναι έτσι;”», αναφέρει εξηγώντας πως ο Γιώργος ήταν πολύ ντροπαλός και περπατούσε με κάτω το κεφάλι.

Στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε την κουβέντα για τους λόγους που αποχώρησε ο γωνστός μάγειρας πέρυσι και ο Βασίλης Καλλίδης εξομολογήθηκε: «Σαν δουλειά δεν μου έλειψε. Σαν παρέα μου λείψατε πάρα πολύ! Άνοιξα δύο εστιατόρια μαζί σε ένα χρόνο. Θυμάστε και ελπίζω να πιστεύετε πως δεν ήταν θέατρο πέρυσι τον Ιούνιο που είχα πλαντάξει στο κλάμα που έφυγα. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Δεν έφυγα τύπου «γεια σας». Και λεφτά καλά, και γνωριμίες και δουλειές που έβγαιναν από εδώ. Πόσες φορές είχε περάσει απέξω κι έλεγα «να μπουκάρω μέσα»;».

«Το έλεγες καιρό, αλλά έλεγα «Μπα! Αποκλείεται να αφήσει αυτή την παρέα»…», σχολίασε η Ελένη.

Tags: