Σε πένθος η Μαρία Μενούνος - Αγαπημένο της πρόσωπο έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε την καλή της φίλη

Σε πένθος η Μαρία Μενούνος

Έχει αρκετό καιρό που μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο μιας και η μητέρα της δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Αλλά η Μαρία Μενούνος ήρθε αυτές τις μέρες και πάλι αντιμέτωπη με την ασθένεια, μιας και η καλή της φίλη και συνεργάτιδά της, Μπόνι Τάιγκελ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. 

Η παραγωγός του Entertainment Tonight, που είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία Emmy ανέβαινε σιωπηλά το Γολγοθά της και μόνο το τελευταίο διάστημα, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα έμαθαν για τη δύσκολη μάχη της και βρέθηκαν στο πλευρό της, κάτι που έκανε και η Ελληνίδα παρουσιάστρια.

«Σήμερα, χάσαμε ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια του Hollywood. Είχα την τιμή να δουλέψω στο πλάι της Bonnie Tiegel στο ET κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Τη φώναζα ηλιαχτίδα μου, επειδή στην τρελή δουλειά που κάνω ήταν αυτό ακριβώς τόσο για εμένα όσο και για τους υπόλοιπους. Όταν άκουσα ότι ήταν βαριά άρρωστη την προηγούμενη εβδομάδα, άφησα τα πάντα και έτρεξα δίπλα της. Όμως δεν ήμουν μόνο εγώ. Όλοι όσοι έχουν δουλέψει μαζί της: cameramen, δημοσιογράφοι, παραγωγοί κτλ έκαναν ακριβώς το ίδιο γιατί ήταν τόσο σημαντική... Όσο λυπημένη ήμουν λέγοντας αντίο στη φίλη μου Bonnie, ένιωσα τόσο καλά που έβλεπα τόσους ανθρώπους να μπαίνουν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο. Αυτό απέδειξε πως όταν προχωράς με αγάπη και ευγένεια είσαι πλούσιος σε φίλους και εξίσου πλούσιος στη ζωή. Έδειξε σε όλους μας πως αυτός είναι ο σκοπός της ζωής», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Και συνέχισε: «Ξεπέρασα πως ο καρκίνος παίρνει τους καλούς ανθρώπους. Σε αυτή την περίπτωση έδειξε τον τρόπο που πρέπει να περάσουμε τον χρόνο μας όσο είμαστε ζωντανοί ή μάλλον το πώς μπορούμε αν επιλέξουμε αυτόν τον τρόπο. Σε αγαπώ Bonnie RIP”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top