Καρέ-καρέ πώς πήγαν οι αστυνομικοί να συλλάβουν την Στεφανίδου! Η συγκλονιστική περιγραφή της Τατιάνας-BINTEO

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε στον "αέρα" της εκπομπής της

Αφού μίλησε περί «δύναμης και ψευτομαγκιάς» στην έναρξη της εκπομπής της, η Τατιάνα Στεφανίδου στη συνέχεια περιέγραψε καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν μετά την μήνυση που υπέβαλε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός εναντίον της.

«Πληροφορήθηκα εχθές ότι έχει κατατεθεί μια μήνυση από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον κ. Λαγό, στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κατατεθεί μήνυση. Γιατίγια να κατατεθεί μήνυση θα πρέπει ή να έχεις εξυβρίσει κάποιον ή να τον έχεις συκοφαντήσει. Μάλιστα, πληροφορήθηκα στη συνέχεια ότι κατέφτασε εδώ στο κανάλι μας περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο έμεινε μέχρι τις 12 το βράδυ. Ήρθαν εδώ αστυνομικοί ζητώντας τη σύλληψή μου, ενώ πληροφορήθηκα ότι βρισκόταν και περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας έξω από το σπίτι μου» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Πού ήταν οι αστυνομικοί όταν «μπούκαραν» στο σχολείο στο Πέραμα;»

Μάλιστα, δεν δίστασε να θέσει κάποια ερωτήματα: «Και μάλιστα αναρωτιόμουν εκείνη την ώρα πού ήταν όλη αυτή η αστυνομική δύναμη να επέμβει όταν ο κ. Λαγός και οι σύντροφοί του μπούκαραν στο σχολείο στο Πέραμα. Γιατί τους είδαμε να έχουν μπουκάρει στον προαύλιο χώρο και να σπρώχνουν την πόρτα με βία και ύβρεις και χειρονομίες για να μπουν μέσα στο σχολείο! Αυτά παρακολουθήσαμε! Και αναρωτήθηκα! Όλη αυτή η αστυνομική δύναμη που ήρθε να συλλάβει μια δημοσιογράφο πού ήταν στα γεγονότα του Περάματος; Πού ήταν να παρέμβει; Πού ήταν να συλλάβει όλους αυτούς τους ανθρώπους που είχαν παρανόμως –σύμφωνα και με απόφαση του υπ. Παιδείας- εισβάλει στον προαύλιο χώρο σπρώχνοντας τις πόρτες. Υπήρχαν παιδάκια στο σχολείο, όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή! Μικρά παιδάκια! Αντ’ αυτού για πολλές ώρες απασχολήθηκαν και έψαχναν να βρουν και να συλλάβουν μια δημοσιογράφο.»

«Είναι ποινικό αδίκημα η δημοσιογραφία;»

«Προσπαθούμε να δούμε τι μήνυση ήταν τελικά αυτή που κατέθεσε ο κ. Λαγός; Που βασίζεται; Είναι ποινική δίωξη κατά της δημοσιογραφίας; Είναι ποινικό αδίκημα η δημοσιογραφία; Είναι ποινικό αδίκημα το ρεπορτάζ; Τι δίωξη είναι αυτή; Γιατί έχει διαβιβαστεί η δικογραφία στην εισαγγελία και πληροφορούμαι ότι θα γίνει προκαταρκτική εξέταση»

«Έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις από την Χρυσή Αυγή»

Όπως τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου, δεν είναι η πρώτη φορά που την στοχοποιεί η Χρυσή Αυγή.

«Η Χρυσή Αυγή με έχει πλήρως στοχοποιήσει και δεν είναι τωρινό αυτό, έχω ξαναδεχτεί πολλές επιθέσεις από τη Χρυσή Αυγή. Αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή, η πιο χολιγουντιανή, είχε στοιχεία σόου. Το site λοιπόν της Χρυσής Αυγής λυσσαλέα έλεγε “γιατί δεν την συλλαμβάνετε;”, “παραβιάζετε το αυτόφωρο, όχι δεν λήγει στις 12, πρέπει να τη συλλάβετε”, “που είναι; Κρύβεται γιατί κρύβεται;”». Και τότε θυμήθηκα ότι όταν ο κ. Κασιδιάρης είχε δημόσια ξυλοκοπήσει την Λιάνα Κανέλλη, τον έψαχνε η ελληνική αστυνομία 48 ώρες. Και αυτό το καλό το παλικάρι, όπως είπε στην πορεία, σκεφτόταν και επεξεργαζόταν τι θα κάνει ένα ολόκληρο 48ωρο. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν ανέβαζε μέχρι και φωτογραφία του περιπολικού που ήταν έξω από το κανάλι μας. Είχαν έρθει εδώ Χρυσαυγίτες από το site της Χρυσής Αυγής και τράβαγαν τα περιπολικά. Πίεζε η Χρυσή Αυγή την Ελληνική Αστυνομία να πράξει τα νόμιμα. Τι ακριβώς συνέβαινε έξω από το Epsilon και τι ακριβώς συνέβαινε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου! Τέτοιος πανικός ούτε η Πόλα Ρούπα να ήμουν!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δε συνέλαβαν την Τατιάνα στο πλαίσιο του αυτοφώρου - Τι εξηγεί ο δικηγόρος της on air

Η Τατιάνα Στεφανίδου ΑΠΑΝΤΗΣΕ: «Δεν σας φοβάμαι… Αν και γυναίκα φοράω συχνά παντελόνια»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top