Έγκλημα μίσους η δολοφονία του ζευγαριού στη Λευκωσία

Γραπτή κατάθεση θα δώσει σήμερα ο 15χρονος υιοθετημένος γιος της οικογένειας

Έγκλημα μίσους η δολοφονία του ζευγαριού στη Λευκωσία

Την άκρη του νήματος στη μυστηριώδη υπόθεση της δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία αναζητά η αστυνομία και για το λόγο αυτό αναμένεται σήμερα να δώσει γραπτή κατάθεση ο 15χρονος υιοθετημένος γιος της οικογένειας, ο οποίος και ειδοποίησε για το φονικό.

Διαβάστε επίσης: Νέα στοιχεία στο έγκλημα της Λευκωσίας: «Μίλησε» η νεκροψία - νεκροτομή

Κύπρος: Δολοφόνησαν ζευγάρι εν ψυχρώ μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για διάρρηξη, όπως αρχικά είχε υποστηρίξει ο 15χρονος, αφού δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης των εισόδων του σπιτιού, αλλά για έγκλημα μίσους.

Ο 60χρονος μαθηματικός, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, φέρει πάνω από 30 τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι στην καρδιά και στους πνεύμονες. Τα περισσότερα τα έχει δεχθεί πισώπλατα, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ήταν μπρούμυτα τη στιγμή της επίθεσης.

Η 59χρονη σύζυγός του, δέχθηκε χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και οι δύο πέθαναν από αιμορραγικό σοκ.

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος αρχικά κατέθεσε ότι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι και όταν τους είδε του είπαν ότι δε θα του κάνουν κακό, έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, όμως η αστυνομία είναι πάρα πολύ προσεκτική στο χειρισμό της υπόθεσης και στις πληροφορίες που διαρρέει.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το φονικό όπλο με το οποίο σφαγιάστηκε το ζευγάρι.

Εμπειρότατοι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα έγκλημα μίσους, όμως ακόμα δεν έχουν εξηγήσει πώς μπήκαν στο σπίτι οι δράστες, ενώ δεν αποκλείουν το φονικό να μην έγινε στη 01:00 όπως είπε το παιδί.

Ο πατέρας ετοίμαζε ταξίδι με τον γιο του

Κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι όσα ακούστηκαν τις πρώτες ώρες για τις σχέσεις του ζευγαριού με τον υιοθετημένο γιο του καταρρίπτονται. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το παιδί έμαθε πρόσφατα ότι είναι υιοθετημένο και μάλιστα από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι μένουν στην Κύπρο.

Νέες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι το παιδί γνώριζε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ότι είναι υιοθετημένος. Μάλιστα γράφτηκε ότι οι γονείς είχαν μεταβιβάσει την περιουσία τους στο παιδί, χωρίς όμως η πληροφορία αυτή να έχει επιβεβαιωθεί.

Ο 60χρονος καθηγητής ετοίμαζε και ταξίδι με τον γιο του λίγο πριν τη δολοφονία του για να τον συνοδέψει σε αγώνες μπάντμιντον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top