Νέα στοιχεία στο έγκλημα της Λευκωσίας: «Μίλησε» η νεκροψία - νεκροτομή

Ο υιοθετημένος γιος πρόσφατα είχε οριστεί γενικός κληρονόμος- Πρώτη ανάρτηση 12:36

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη στυγερή δολοφονία ζευγαριού στον Στρόβολο της Λευκωσίας, καθώς η αστυνομία δε βρήκε ίχνη παραβίασης του σπιτιού της οικογένειας. Το ζευγάρι, ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, βρέθηκαν σφαγιασμένοι μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά τους. Το ζευγάρι είχε ένα υιοθετημένο παιδί. Σύμφωνα με νεότερη πληροφορία που μεταδίδει η "Καθημερινή Κύπρου", το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο γιο του ως γενικό κληρονόμο.

Διαβάστε επίσης: Κύπρος: Δολοφόνησαν ζευγάρι εν ψυχρώ μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Τα δύο θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, γεγονός που δείχνει το μένος του δράστη ή των δραστών, όπως μεταδίδει το philenews.gr. O θάνατός τους οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ που πρόλθε από πολλαπλές θλαστικές ρήξεις οργάνων. Ο άντρας φέρει 25 μαχαιριές στην καρδιά, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια, ενώ η σύζυγός του 10 μαχαιριές στον λαιμό και τον θώρακα.

Οι εντάσεις τον τελευταίο καιρό και η κληρονομιά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. 

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό κληρονόμο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το ζευγάρι  βρέθηκε σφαγιασμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά του, τα ξημερώματα της Πέμπτης.  Αρχικά, ο 14χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, που πήγε σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, είπε ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του. Το σπίτι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Κανείς από τους γείτονες δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση.

Από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο του σπιτιού, κάτι που ανέτρεψε την αρχική κατάθεση του παιδιού. Ακόμη, δεν προέκυψε ακόμα κανένα ίχνος διάρρηξης, ενώ δεν έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του παιδιού, ότι δηλαδή μπήκαν στο σπίτι διαρρήκτες.

Ανακρίνεται εκ νέου από τις Αρχές ο 15χρονος

Ο 15χρονος, ο οποίος υποστήριξε στην αστυνομία ότι είδε κι ο ίδιος τους δολοφόνους των γονιών του, οι οποίοι του είπαν ότι δε θα του κάνουν κακό, θα ανακριθεί εκ νέου από τις Αρχές.

Ήταν μια ήσυχη οικογένεια, λένε οι γείτονες

Οι γείτονες μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια και λένε ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, παρά μόνο όταν είδαν την αστυνομία το πρωί να έχει αποκλείσει την περιοχή. Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στις σορούς των νεκρών. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top