Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνει η Γιούλια Σκριπάλ

Μεγάλη βελτίωση έχει παρουσιάσει η υγεία της Γιούλια Σκρίπαλ

Η κόρη του Σεργκέι Σκριπάλ, θα λάβει εξιτήριο

Μεγάλη βελτίωση έχει παρουσιάσει η υγεία της Γιούλια Σκρίπαλ, μετά την επίθεση που δέχτηκε με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι. Η κόρη του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, θα λαβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο Skynews, η 33χρονη θα έβγαινε χθες από το νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει κατά πόσον αυτό συνέβη. Οι γιατροί της αναμένεται θα προβούν σε δηλώσεις μέσα στην ημέρα.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα παγκάκι του Σάλσμπερι, όταν η Γιούλια Σκρίπαλ και ο 66χρονος πατέρας της, ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας Σεργκέι Σκρίπαλ, έπεσαν αναίσθητοι πριν από πέντε εβδομάδες, ενώ είχαν ήδη μολυνθεί με τον νευροπαραλυτικό παράγοντα Novichok, που  άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει  στο χερούλι της εξώπορτας του σπιτιού του. Η Γιούλια είχε έρθει από τη Μόσχα την προηγούμενη μέρα για να επισκεφθεί τον πατέρα της. Και οι δύο έμειναν στο νοσοκομείο για ένα μήνα βρισκόμενοι σε κρίσιμη κατάσταση, όμως η υγεία τους βελτιώθηκε πολύ γρήγορα.

Η 33χρονη Γιούλια,  είχε δηλώσει ότι ένιωθε πιο δυνατή κάθε μέρα που περνούσε και πως ανυπομονούσε  να λάβει εξιτήριο. Πριν το τέλος Μαρτίου πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, είχε αποκαλύψει  ότι οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα και την κόρη ότι «ενδέχεται να μην αναρρώσουν ποτέ πλήρως», κι ότι περισσότερα από 130 άτομα μπορεί να εκτέθηκαν στο Novichok.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top