Στο έλεος του χιονιά εκατομμύρια κάτοικοι στις ΗΠΑ - Πάγωσαν μέχρι και τα ιγκουάνα στη Φλόριντα

Προβλήματα και στην Ευρώπη από την καταιγίδα Eleanor

Εκατό εκατομμύρια Αμερικανοί στο έλεος του χιονιά. Στο Central Park το χιόνι έφτασε τα 20 εκατοστά ύψος. Πάντως πολλοί ήταν αυτοί που το διασκέδασαν με παγοπέδιλα και όχι μόνο.

Περισσότερες από 3.000 πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ ακυρώθηκαν. Στα 3 μεγαλύτερα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και στο διεθνές αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης 3 στις 4 πτήσεις ματαιώθηκαν.

Οι κάμερες κατέγραψαν πώς ντύθηκε στα λευκά η Times Square στη Νέα Υόρκη. Οι αρχές εξέδωσαν προειδοποιήσεις για χιονοθύελλες από τη Βόρεια Καρολίνα έως το Μέιν. Η μετεωρολογική υπηρεσία κάνει λόγο για ανέμους ταχύτητας 118 χλμ την ώρα.

Στη Βοστώνη τα σχολεία έκλεισαν και οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι το ύψος του χιονιού θα ξεπεράσει τα 30 εκατοστά. Τουλάχιστον 65.000 από νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι χωρίς ρεύμα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί όσο περνούν οι ώρες.

Τα ιγκουάνα στη Φλόριντα πάγωσαν και άρχισαν να πέφτουν από τα δέντρα.

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι σκιέρ του χιονοδρομικού Silvreta στην Αυστρία. Έμειναν να αιωρούνται ανεξέλεγκτα στα lift για μερικά εφιαλτικά λεπτά εξαιτίας των σφοδρών ανέμων που έφερε η καταιγίδα Eleanor.

Στη Γερμανία κύκνοι βγήκαν στους πλημυρισμένους δρόμους μετά από μέρες σφοδρών βροχοπτώσεων στο δυτικό τμήμα της χώρας. Τα πλοία κοντά στην Κολωνία αναγκάστηκαν να μειώσουν την ταχύτητά τους για να αντέξουν τους σφοδρούς ανέμους.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top