Βίντεο: Η παρέα των Αργεντίνων απολαμβάνει βόλτα με τα ποδήλατα πριν σκοτωθούν στο κέντρο της Νέας Υόρκης

Γιόρταζαν την επέτειο της αποφοίτησής τους από το Πολυτεχνείο

Πέντε καρδιακοί φίλοι από την Αργεντινοί είναι μεταξύ των θυμάτων του μακελάρη Sayfullo Saipov, ο οποίος έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους στο Μανχάταν, ανήμερα του Halloween.

Οι πέντε φίλοι, μαζί με μερικούς ακόμα επισκέφθηκαν τη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της αποφοίτησής τους από το Πολυτεχνείο, όμως το ταξίδι αυτό μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Διαβάστε επίσης: Τρόμος στην καρδιά της Νέας Υόρκης - Η πρώτη τρομοκρατική επίθεση μετά την 11η Σεπτεμβρίου

Σκηνές αλλοφροσύνης στη Νέα Υόρκη – Η δραματική διάσωση μαθητών μέσα από σχολικό λεωφορείο

Πανικός στη Νέα Υόρκη! Αυτός είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης

Ο μακελάρης του Μανχάταν τους παρέσυρε με ένα λευκό φορτηγάκι, την ώρα που έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα σε πάρκο στην περιοχή Tribeca.

Η παρέα είχε νοικιάσει ποδήλατα για να κάνει βόλτα στο Central Park και να περάσει την Γέφυρα του Μπρούκλιν.

Στη δημοσιότητα μάλιστα δόθηκε ένα βίντεο που τους δείχνει όλους μαζί να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατα, χαμογελαστοί και χαρούμενοι, να πειράζουν ο ένας τον άλλο και να απολαμβάνουν αμέριμνοι τη συντροφιά ο ένας τους άλλου.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα πέντε από αυτούς έπεφταν νεκροί, θύματα του Ουζμπέκου μακελάρη, ο οποίος θέλησε να θερίσει ανυποψίαστους ανθρώπους στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στο όνομα του ISIS.

Λίγη ώρα μετά την επίθεση η σύζυγος ενός από την παρέα των φίλων που κατάφερε να διασωθεί θα λάβει ένα τηλεφώνημα που θα την ενημερώνει για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της κατάφερε να σωθεί επειδή βρισκόταν μόλις 20 εκατοστά δίπλα από τους φίλους του που παρασύρθηκαν και τελικά έπεσαν νεκροί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top