Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν – Οι έρευνες, τα λεφτά και η νέα έκκληση των γονιών

Πολλά τα εκατομμύρια και οι αντιδράσεις γύρω από το κοριτσάκι παραμένει άφαντο εδώ και 10 χρόνια

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν

Η Σκότλαντ Γιαρντ θα ζητήσει από τη βρετανική κυβέρνηση περισσότερα χρήματα για να συνεχιστούν οι έρευνές της στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε το 2007 σε ηλικία σχεδόν τεσσάρων ετών, ενώ παραθέριζε με την οικογένειά της στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Η βρετανική αστυνομία, που ανέλαβε την υπόθεση από τις πορτογαλικές αρχές πριν από έξι χρόνια, μετά από αίτημα του τότε Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, στον οποίο είχαν απευθύνει έκκληση οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν, θεωρεί ότι οι έρευνες είναι σε καλό δρόμο. Ωστόσο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη έρευνα απαιτούνται μεγαλύτεροι οικονομικοί πόροι από τα 11 εκατομμύρια λίρες που έχει ήδη δώσει το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας.

Οι πληροφορίες βρετανικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως το αρμόδιο υπουργείο διάκειται θετικά στο αίτημα για μεγαλύτερη οικονομική στήριξη των ερευνών.

Δείτε επίσης: Σε αναμμένα κάρβουνα οι γονείς της Μαντλίν: Στενεύουν τα περιθώρια για να βρεθεί ζωντανή ή νεκρή

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν- Απομένουν 11 εβδομάδες για να τη βρουν!

Δείτε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για τη μικρή Μαντλίν: Λαθρέμποροι την πούλησαν σε πλούσια οικογένεια

Την ίδια ώρα, οι γονείς της Μαντλίν, η οποία παραμένει άφαντη 10 χρόνια, ζητούν τη βοήθεια των υποστηρικτών τους, ώστε να σταματήσουν τα trolls που συνεχίζουν να τους επιτίθενται για την εξαφάνιση της κόρης τους. Το ζευγάρι υποστηρίζει πως εξακολουθεί να προσπαθεί να προστατέψει τα 12χρονα δίδυμα παιδιά του από τις σκληρές, ψεύτικες και δυσφημιστικές ανακρίβειες που κυκλοφορούν για την οικογένεια στο διαδίκτυο.

Η Κέιτ και ο Γκάρι που έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές ότι αυτοί είναι οι δράστες της εξαφάνισης ή ακόμη ότι γνωρίζουν τι συνέβη στο παιδί αλλά δεν μιλούν, έχουν ορκιστεί να μη σταματήσουν ποτέ να ψάχνουν την κόρη τους. Μάλιστα, έχουν συγκεντρώσει το ποσό των 550.000 ευρώ, το οποίο και έχουν δώσει στην έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top