ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην καρδιά του Παρισιού-Άνδρας έριξε το αυτοκίνητό του σε βαν της αστυνομίας

Νεκρός σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών ο οδηγός του φορτηγού-Πρώτη ανάρτηση: 19-06-2017 17:21

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο τις αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρας έπεσε με το όχημά του πάνω σε βαν της αστυνομίας, χωρίς να τραυματίσει κάποιον, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
 

Σύμφωνα με πηγές των ερευνών που επικαλείται το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το αυτοκίνητο εξερράγη μετά τη σύγκρουση, ενώ ο οδηγός ήταν οπλισμένος. Αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι το όχημα έπιασε φωτιά μετά τη σύγκρουση.

«O άνδρας αυτή τη στιγμή κείτεται αναίσθητος στο έδαφος» και το όχημά του έχει πιάσει φωτιά, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο βαν βρέθηκαν γκαζάκια, περίστροφα και τουφέκια εφόδου καλάσνικοφ. 
 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ έκανε λόγο για «απόπειρα επίθεσης». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός έχασε την ζωή του.

Ο κ. Κολόμπ δήλωσε ακόμη σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε ότι βρέθηκαν εκρηκτικά εντός του οχήματος. «Για μια ακόμη φορά οι δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας βρέθηκαν στο στόχαστρο», υπογράμμισε.

Έρευνα για την υπόθεση άρχισε η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της εισαγγελίας του Παρισιού.

Η γαλλική αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης - έχει αποκλειστεί η περιοχή των Ηλυσίων πεδίων. 


Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει και ο σταθμός Champs-Elysées-Clémenceau του Μετρό, ο οποίος αποβιβάζει στο συγκεκριμένο σημείο τους πολίτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top