Φίλη του Έλληνα που ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ στην παμπ στο Λονδίνο- "Χειρουργήθηκε τα ξημερώματα"

"Θα μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα"

Στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, 3 δράστες έπεσαν πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου με λευκό βαν κι έπειτα μπήκαν σε παμπ στην αγορά Μπόροου, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Εκεί, άρχισαν να μαχαιρώνουν ασταμάτητα τους θαμώνες.

Μεταξύ άλλων, ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, που δείχνει 30 δευτερόλεπτα φρίκης και τρόμου, με έναν άνδρα γεμάτο αίματα πεσμένο στο πάτωμα κι έναν ακόμα δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει και να σταματήσει την αιμορραγία.

Στο ίδιο βίντεο ακούγεται ένας Έλληνας να λέει: «Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Το star.gr εντόπισε φίλη του Έλληνα τραυματία, η οποία εξήγησε ότι ο φίλος της «είναι καλά. Χειρουργήθηκε τα ξημερώματα και θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα. Είναι καλά όμως».

Ο νεαρός «ερχόταν να βρει την παρέα μας, σε μένα μίλαγε στο τηλέφωνο» όπως περιγράφει η φίλη του. Αν κι έζησε τον απόλυτο τρόμο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα αναρρώσει, οι σκηνές που βίωσε, όμως, δεν θα φύγουν εύκολα από το μυαλό του.

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top