ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΔΩ έγινε η έκρηξη στο Μάντσεστερ Aρένα – Διαμελισμένα πτώματα παντού

Για έναν βομβιστή αυτοκτονίας κάνει λόγο η αστυνομία

 ΕΔΩ έγινε η έκρηξη στο Μάντσεστερ Aρένα

Ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail από το σημείο της έκρηξης μέσα στο Μάντσεστερ Αρένα, μετά από συναυλία της Αριάνα Γκράντε που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 59.

Η γνησιότητα της φωτογραφίας έχει επιβεβαιωθεί από δύο αυτόπτες μάρτυρες και σε αυτή απεικονίζεται όλη η φρίκη του νέου τυφλού τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ευρώπη.

Όπως φαίνεται ο βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τη βόμβα στην έξοδο του συναυλιακού χώρου, την ώρα που είχε ολοκληρωθεί η συναυλία και ο κόσμος άρχιζε να αποχωρεί, έχοντας ξεκάθαρο στόχο ο αριθμός των θυμάτων να είναι μεγάλος.

Μάλιστα η εφημερίδα έχει καλύψει τις σορούς των νεκρών που κείτονται λίγα μόλις εκατοστά από την έξοδο, αναδεικνύοντας το μέγεθος της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις Αμερικανών αξιωματούχων ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό και σκόρπισε το θάνατο.

Όπως έγινε γνωστό ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε καρφιά, βίδες και μπουλόνια, αποδεικνύοντας ότι όσοι βρίσκονταν πίσω από το χτύπημα ήταν αδίστακτοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top