ΝΕΑ γκάφα με την Μελάνια Τραμπ-Κατέθεσε ΠΑΛΙ μήνυση με… αλλαγές στην «Daily Mail»

Ποια…αμφιλεγόμενη διατύπωση αφαίρεσαν οι δικηγόροι της «Πρώτης Κυρίας»

ΝΕΑ γκάφα με την Μελάνια Τραμπ

Προ ημερών, σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, πως η Μελάνια Τραμπ «αγρίεψε», καταθέτοντας μήνυση 150 εκατομμυρίων ευρώ στην «Daily Mail» για το άρθρο της περί «συνοδού πολυτελείας».

Ωστόσο φαίνεται πως πολλοί δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση της αυτή, κατηγορώντας την «Πρώτη Κυρία» ότι ο πραγματικός της στόχος είναι να αποκομίσει οικονομικά οφέλη από την ιδιότητά της.

Για να κλείσουν επομένως μια και καλή τα στόματα των επικριτών, οι δικηγόροι της Μελάνια κατέθεσαν εκ νέου την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, αφαιρώντας την αμφιλεγόμενη διατύπωση της αρχικής μήνυσης που ανέφερε ότι «η κυρία Τραμπ είχε τη μοναδική ευκαιρία, που παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή... να δημιουργήσει μια εμπορική επωνυμία σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, η κάθε μια απ’ τις οποίες θα μπορούσε να αποφέρει επαγγελματικές συνεργασίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πολλών ετών, στη διάρκεια των οποίων είναι μια απ’ τις πολυφωτογραφημένες γυναίκες του κόσμου», προσθέτοντας πως οι κατηγορίες προϊόντων θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αξεσουάρ, υποδήματα, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη περιποίησης προσώπου, δέρματος, αρώματα κτλ.


 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο δικηγόρος της Μελάνια Τραμπ, Τσαρλς Χάρντερ, διέψευσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι η πελάτισσά του σκόπευε να εκμεταλλευτεί την ιδιότητά της ως Πρώτη Κυρία της χώρας.

Για τον λόγο αυτό στην… τροποποιημένη μήνυση αναφέρεται πως:

«Οι ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις [ια την κ.Τραμπ, της προκάλεσαν τεράστια βλάβη στην προσωπική και επαγγελματική της φήμη και σε πιθανές οικονομικές ευκαιρίες, την ταπείνωσαν και της προκάλεσαν ψυχική οδύνη», αναφέρει.

Όταν απέσυρε το άρθρο της 20ης Αυγούστου η Daily Mail είχε πει ότι «δεν σκόπευε να δηλώσει ή να αφήσει να εννοηθεί ότι είναι αληθείς αυτοί ισχυρισμοί, ούτε σκόπευε να τονίσει ή να υποδηλώσει ότι η κ.Τραμπ είχε εργαστεί ποτέ ως “συνοδός κυρίων”’ ή σε επιχειρήσεις παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών».

Η κ.Τραμπ είχε καταθέσει μήνυση και κατά του αμερικανού blogger Γουέστερ Τάρπλεϊ για ανάλογους ισχυρισμούς με αυτούς της «Daily Mail», αλλά το θέμα τακτοποιήθηκε όταν ο Τάρπλει ζήτησε συγγνώμη και συμφώνησε να πληρώσει ένα «σημαντικό ποσό», είπαν οι δικηγόροι της.

Στις αρχές του μήνα οι New York Times επέπληξαν έναν δημοσιογράφο τους που χαρακτήρισε «πόρνη» την κ. Τραμπ σε ιδιωτική του συνομιλία. Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως το σχόλιό του βασιζόταν σε «ανυπόστατες φήμες».


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top