ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ!Μετά τη χιονοστιβάδα,ΝΕΚΡΟΙ όλοι στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Συγκλονισμένη η Ιταλία από τη νέα τραγωδία

Λευκός τάφος για ακόμη…  έξι ανθρώπους έγινε η περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο Rigopiano της Ιταλίας, όπου ήδη επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι αγνοούνται, όταν χιονοστιβάδα καταπλάκωσε το συγκρότημα. 

Δυστυχώς, όλοι οι επιβαίνοντες του ελικοπτερού που συνετρίβη κοντά στο Rigopiano είναι νεκροί, γεγονός που συγκλονίζει την Ιταλία. Και οι έξι οι άνθρωποι που επέβαιναν στο ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε ανοικτά της περιοχής του Κάμπο Φελίτσε, στην κεντρική Ιταλία, έχασαν την ζωή τους.

Στους επιβάτες που έχασαν την ζωή τους συμπεριλαμβάνονται ένας γιατρός, ένας νοσοκόμος, δύο μέλη του πληρώματος και ένας σκιέρ, ο οποίος είχε τραυματισθεί νωρίτερα το πρωί της Τρίτης. 

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχασε ξαφνικά ύψος και συνετρίβη κοντά σε δίκτυο ύδρευσης.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος πριν την πτώση, ενώ τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εξαφανίσθηκε ξαφνικά από τα ραντάρ.

Δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί αν η συντριβή του ελικοπτέρου προκλήθηκε από μηχανική βλάβη ή ανθρώπινο λάθος ή αν στην τραγωδία συνέβαλε η πυκνή ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή.

Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο σημείο μοιάζει καταραμένο, καθώς μέσα σε μερικές μέρες οδήγησε στον θάνατο με σκληρό τρόπο δεκάδες ανθρώπους. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top