VIDEO:Λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στο δρόμο o Ελληνοαυστραλός βγήκε live και παρενοχλούσε ρεπόρτερ!

Ο 26χρονος σκότωσε με το αυτοκίνητο του 4 ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους 20

Σεσημασμένος, με έντονα ψυχολογικά προβλήματα και ιστορικό βίας είναι ο 26χρονος Έλληνας ομογενής, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής σκόρπισε τον θάνατο στο κέντρο της Μελβούρνης, σκοτώνοντας με το αυτοκίνητό του τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους εικόσι, πέντε εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στο νέο video που είδε το φως της δημοσιότητας, βλέπετε τον Δημήτρη «Jimmy» Γκαργκάσουλα, να παρενοχλεί μέσα από το σεντάν αυτοκίνητό του μια ρεπόρτερ, μόλις λίγες ώρες πριν σκορπίσει τον θάνατο.

Τραγική ειρωνία; Η δημοσιογράφος εκείνη την ώρα είχε βγει live στον αέρα προκειμένου να αναφέρει ένα περιστατικό μαχαιρώματος με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον «Jimmy», ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τον αδερφό του Άγγελο, έπειτα από καυγά που είχαν.

Στη συνέχεια άρχισε να κάνει drifts σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης με το αυτοκίνητό του ενώ κατά την τρελή του πορεία λίγο πριν πάρει στο λαιμό του αθώους ανθρώπους, συνάντησε και την δημοσιογράφο στον δρόμο, η οποία μιλούσε για εκείνον «στον αέρα».

Όπως θα δείτε και στο video, ο 26χρονος φαίνεται να έχει βγάλει το κεφάλι του έξω από το αυτοκίνητο και να κουνάει ένα καπέλο που κρατούσε, κοροϊδεύοντας τη ρεπόρτερ.





 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top