Σε πυρετό προετοιμασιών το BBC στο Σούνιο

Ξεκίνησε η κινηματογράφηση της «Μικρής Τυμπανίστριας»

Ξεκίνησε η κινηματογράφηση της  «Μικρής Τυμπανίστριας» στο Σούνιο. Οι παραγωγοί του BBC , οι οποίοι πέρασαν μια οδύσσεια για να πάρουν την άδεια του ΚΑΣ, προετοίμασαν σήμερα από νωρίς τον αρχαιολογικό χώρο για το αυριανό γύρισμα.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινο» φως από το ΚΑΣ για τη σειρά στο Σούνιο

Τα συνεργεία του BBC έκαναν απόβαση στο Σούνιο για να προετοιμάσουν τον αρχαιολογικό χώρο για το αυριανό γύρισμα. Για περισσότερο από 3 ώρες μετέφεραν όλα τα μηχανήματα που θα χρειαστούν, ενώ κάλυψαν με κλαδιά και φύλλα τα φυλάκια που δεν πρέπει να φαίνονται στις κινηματογραφικές λήψεις.

Ο Άντριου και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου πέρασαν καλώδια και μετέφεραν προβολείς, τριπόδια και ράμπες πολύ προσεκτικά προσπαθώντας να μην δυσκολέψουν ιδιαίτερα τους επισκέπτες και τους ξεναγούς.

Οι εργασίες στο Σούνιο έχουν ξεκινήσει από τις 10 το πρωί, τώρα η ώρα είναι 12 και όπως βλέπετε αυτή τη στιγμή μεταφέρεται ο πιο βαρύς εξοπλισμός.

Αρκετοί τουρίστες μάλιστα πίστεψαν πως η κινηματογράφηση θα ξεκινούσε από σήμερα και περίμεναν να δουν τους ηθοποιούς της σειράς. Η «Μικρή τυμπανίστρια» έχει παιχτεί ξανά στο παρελθόν στη μικρή οθόνη κερδίζοντας εκαττομυρια φανς σε όλο τον κόσμο.

Στην είσοδο του ιερού έχει τοποθετηθεί ανακοίνωση που ενημερώνει το κοινό για το αυριανό γύρισμα, το οποίο θα διαρκέσει ως τη 1 το μεσημέρι.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top