Θρήνος στην Κρήτη - Σκοτώθηκε λίγο πριν ανακοινωθούν οι βάσεις και δεν πρόλαβε να δει την επιτυχία του

«Μαμά μην έρθεις, θα γυρίσω μόνος μου» ήταν τα τελευταία λόγια του 18χρονου Μιχάλη πριν το δυστύχημα

Σοκ στην Κρήτη με το δυστύχημα του Μιχάλη Λαζανάκη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Αμπελούζος της Μεσαράς στην Κρήτη με τον θάνατο που βρήκε ένας νεαρός, μόλις 18 ετών στην άσφαλτο και την τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από το άδικό τέλος του παιδιού.

Ο 18χρονος Μιχάλης Λαζανάκης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στις 20 Αυγούστου, κάπου κοντά στο χωριό του, τον Αμπελούζο, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Λίγα 24ωρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο, ήρθε ένα νέο που δυστυχώς δεν απάλυνε τον πόνο των δικών του ανθρώπων, ωστόσο, τους έκανε ακόμα πιο περήφανους για εκείνον. Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, ο Μιχάλης είχε καταφέρει να περάσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις και να εισαχθεί στο Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά. Αλλά δεν είναι πια εδώ για να γιορτάσει και να κάνει σχέδια για μέλλον του.

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, σήμερα θα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος...

Αν και το όνομα του Μιχάλη σβήστηκε –για άγνωστους λόγους- από τις λίστες των επιτυχόντων, η επιτυχία του Μιχάλη Λαζανάκη αποτελεί τιμή, όπως λένε συμπατριώτες του. Πραγματοποιήθηκε πριν τον αιφνίδιο θάνατο του και δείχνει πως ο Μιχάλης, από πολύ νωρίς ήξερε να παλεύει, να μάχεται, να προσπαθεί.

«Μαμά μην έρθεις, θα γυρίσω μόνος μου»

Ο 18χρονος Μιχάλης ήθελε να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι και έτσι βρήκε νυχτερινή δουλειά για το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του επιστρέφοντας από τη δουλειά, είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μια και εργαζόταν όλη τη νύχτα.

Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε, της είπε ότι ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι και αυτή ήταν η τελευταία φορά που η χαροκαμένη μάνα άκουσε τη φωνή του παιδιού της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top