ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ χιλιάδες κροτίδες και βεγγαλικά-Καμπάνες κινδύνου από την ΕΛΑΣ για να μην χυθεί αίμα

Εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα

Περισσότερες από 24.000 κροτίδες και βεγγαλικά κατέσχεσαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα. Η αστυνομία ενόψει Πάσχα εντείνει τους ελέγχους και δίνει οδηγίες για τους κινδύνους από την χρήση παράνομων  κροτίδων  για να μην έχουμε και φέτος ατυχήματα.

Αναλυτικότερα…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στη Λάρισα, όταν ανακάλυψαν στο σπίτι ενός άνδρα 60 ετών 18.000 βεγγαλικά πυροτεχνήματα και κροτίδες. Είχε σκοπό να τα διοχετεύσει στην αγορά παράνομα για το Πάσχα, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών .

Στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 4.000 παράνομα βεγγαλικά σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Η υπεύθυνη του καταστήματος συνελήφθη.

Οι αρχές τις τελευταίες 15 ημέρες έχουν πιάσει λαβράκι στους ελέγχους που γίνονται … 

Σε 16.134 ελέγχους που έχουν γίνει από τις 24 Μαρτίου κατασχέθηκαν 131.199 κροτίδες, 100.666 βεγγαλικά, ενώ έχουν συλληφθεί 45 άτομα. 

Τα τελευταία χρόνια 9 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 75 έχουν τραυματιστεί από τη χρήση βεγγαλικών. Τα παιδιά κινδυνεύουν περισσότερο. Γι’ αυτό το λόγο η ελληνική αστυνομία δημιούργησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές δυο μικρά παιδιά που παίζουν με βεγγαλικά … 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top