Τζανάκης: Δέχεται απειλές από «Ταλιμπανοχριστιανούς» ο καθ. πνευμονολογίας

Υποστηρίζει πως δεν τηρήθηκαν τα μέτρα στα πανηγύρια στην Κρήτη

Ο Νίκος Τζανάκης ζητά την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού/ (24/8/21)

Από την έναρξη της πανδημίας, οι λοιμωξιολόγοι και οι καθηγητές Ιατρικής έχουν γίνει γνώριμα πρόσωπα στο ελληνικό κοινό, καθώς είναι οι μόνοι που μπορούν πραγματικά να κρίνουν πώς θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε από τον κορωνοϊό.

Τζανάκης: Να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε στρατό και αστυνομία

Ωστόσο, η δημόσια προβολή τους ίσως έχει και μειονεκτήματα. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, αποκάλυψε πως δέχεται απειλές και υβριστικά μηνύματα από αγνώστους σχετικά με τα όσα λέει για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Έρχεται επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Ποιους θα αφορά

Σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Κρήτη», ο δρ. Τζανάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως παρά τα όσα έχει ακούσει από τους «ταλιμπανοχριστιανούς», δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. 

Λινού: Διπλή μάσκα για τη μετάλλαξη Δέλτα- «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας ανέφερε πως σε πολλά πανηγύρια που έγιναν τον Δεκαπενταύγουτο στην Κρήτη δεν τηρούνταν καθόλου τα μέτρα, ενώ εκτίμησε «η κοινωνία θα πληρώσει τις συνέπειες». 

Εξαδάκτυλος: «Μέσα σε μία εβδομάδα χάσαμε έξι ανθρώπους 18 έως 39 ετών»

Μάλιστα ανέφερε ότι ο ίδιος έγινε μάρτυρας σε ένα γλέντι που κανένας δεν τηρούσε αποστάσεις και πολλοί από τους παρευρισκόμενους χόρευαν παρά τις απαγορεύσεις.

Τέλος, ο Νίκος Τζανάκης χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς και μίλησε για δραματική πτώση στο Ηράκλειο Κρήτης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top