H ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Με 6 – 1 η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο στο Champions League

Η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μεγάλη ομάδα είναι αφού πέτυχε την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών σε νοκ άουτ αγώνες του Champions League, συντρίβοντας την Παρί Σεν Ζερμέν με 6 – 1 μέσα στο Καμπ Νου και «γυρίζοντας» το 4 – 0 του Παρισιού.

Σε ένα κατάμεστο στάδιο, όπου 70.000 οπαδοί των Μπλαουγκράνα έδιναν τον παλμό, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έδειξαν ότι διέθεταν απίστευτα αποθέματα ψυχικού σθένους για να πετύχουν το ακατόρθωτο.

Με το… καλημέρα, στο 3’ μόλις λεπτό, η σέντρα του Ραφίνια κόπηκε, η μπάλα πήρε ύψος, αναπήδησε μέσα στην περιοχή και τελικά ο Σουάρες με κεφαλιά πέτυχε τα δίχτυα της Παρί, ανοίγοντας το σκορ με 1 – 0.

Η Παρί κράτησε την άμυνα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για την αντεπίθεση, οι Καταλανοί όμως που διψούσαν για τη νίκη, συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν το 2 – 0 λίγο πριν το ημίχρονο με αυτογκόλ του Κουρζάβα.

Το δεύτερο ημίχρονο το άγχος των Γάλλων είχε φτάσει στο αποκορύφωμα και αποδείχθηκε μαρτυρικό αφού στο 49’ στην προσπάθεια του Νεϊμάρ να προλάβει την μπάλα, ο Μανιέ έπεσε λίγο μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή της ομάδας, βρίσκοντας το κεφάλι του Βραζιλιάνου.

Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μέσι έκανε το 3 – 0 για την ομάδα του, ξεσηκώνοντας τα πλήθη στο Καμπ Νου.

Η Παρί απάντησε στο 62’ με τον Κουρζάουα, ο οποίος κατέβασε την μπάλα με κεφαλιά στον Καβάνι κι εκείνος με ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 3 – 1.

Ο Νεϊμάρ όμως είχε και άλλα όπλα στην φαρέτρα του και με απευθείας φάουλ έκανε το 4 – 1, ενώ στο 90’ κάρφωσε τα δίχτυα των Γάλλων μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής.

Στο 94’ ο Σέρχι Ρομπέρτο με κεφάλια έκανε το τελικό 6 – 1 και αμέσως ξεκίνησαν τα πανηγύρια σε ολόκληρη της Βαρκελώνη.

Οι συνθέσεις: 

Μπαρτσελόνα:Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς (84’ Αντρέ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ινιέστα (66’ Αρντά Τουράν), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Ραφίνια (76’ Σέρχι Ρομπέρτο), Μασεράνο, Ουμτιτί 


Παρί:Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουϊντί, Λούκας Μόουρα (55’ Ντι Μαρία), Καβάνι, Ντράξλερ (75’ Οριέ) 

Σκόρερς: 3’ Σουάρες, 40’ αυτ. Κουρζάουα, 49’ πεν. Μέσι, 88’, 90’ πεν. Νεϊμάρ, 94’ Σέρχι Ρομπέρτο – 62’ Καβάνι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top