Αποκλειστικό Star: Νάρκωσαν και βασάνισαν ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα

«Κάποιος τους ειδοποίησε πως έφερε χρήματα στο σπίτι» εξομολογείται η 78χρονη

Η 78χρονη, με κινητικά προβλήματα, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα στο διαμέρισμα της στη Βουλιαγμένη.

Την έπιασαν στο ύπνο και αφού έκαναν άνω - κάτω τα δωμάτια της, της άρπαξαν 115.000 ευρώ, χρήματα που πάρει από αγοραπωλησία ακινήτου και θα τα έδινε για μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση. 

Η εισβολή έγινε μεταξύ 3 με τα 6 τα ξημερώματα και μπήκαν από αυτή τη μπαλκονόπορτα, έσπασαν το τζάμι και όπως καταγγέλλει της έριξαν αναισθητικό σπρέι για να καταλάβει απολύτως τίποτα.

"Εμένα προφανώς μου έριξαν κανά σπρέι. Με είχαν ναρκώσει. Προ ημερών πούλησα ένα σπίτι για ν΄ανταπεξέλθω σε κάποια έξοδα υγείας, να κάνω εγχείρηση. Τα είχα σε ένα μεταλλικό κουτί σ΄ένα σακβουγιάζ, στο πάνω μέρος της ντουλάπας στην κρεβατοκάμαρα μου» εξομολογείται η ηλικιωμένη γυναίκα.

Η 78χρονη πιστεύει ότι οι κακοποιοί ήταν καλά πληροφορημένοι. Γνώριζαν ότι είχε τόσα χρήματα μέσα στο σπίτι της και της την είχαν στημένη. 

«Πριν ακόμα προλάβω ξέρανε, ήταν ειδοποιημένοι ή από την τράπεζα ή από αλλού, γιατί κανείς δεν ήξερε ότι είχα φέρει τα λεφτά εδώ γι΄αυτή τη δουλειά»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top