Ληστής για κλάματα! Λήστεψε κατάστημα με είδη κομμωτηρίου και μετά πήγε και αγόρασε μπουφάν

Καρέ καρέ όλα όσα έγιναν μέσα στο κατάστημα

Θρασύτατος ληστής, λήστεψε επιχείρηση  με ειδή κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά  πήγε σε διπλανό κατάστημα και αγόρασε μπουφάν.

Σαράντα δευτερόλεπτα κράτησε η ληστεία στο κατάστημα με είδη κομμωτηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 40χρονος ληστής μπήκε στο κατάστημα φορώντας σκούφο, γυαλιά ηλίου και κασκόλ. Πλησίασε την υπάλληλο και την απείλησε με στιλέτο. Εκείνη άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε όσα χρήματα υπήρχαν.

Ο άνδρας έβαλε το μαχαίρι στην τσέπη του, κοίταξε τα χαρτονομίσματα, περίπου 400 ευρώ, τα πήρε και βγήκε από την επιχείρηση.

Αμέσως μετά τη ληστεία πήγε στο διπλανό κατάστημα και αγόρασε ένα μπουφάν, ενδεχομένως, σύμφωνα με την υπάλληλο του καταστήματος, για να μη φοράει το ίδιο με εκείνο που έκανε τη ληστεία και τον συλλάβει η αστυνομία.

Όποιος και αν ήταν ο λόγος της αγοράς του μπουφάν ο ληστής συνελήφθη στο σημείο από τους αστυνομικούς που είχαν φθάσει εκεί αμέσως μετά τη ληστεία. Πάνω του, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν το μαχαίρι και μέρος από τα χρήματα που είχε πάρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top