Θες να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου; Πώς να το κατορθώσεις

Tips που θα βοηθήσουν τον δεσμό σου

Σχεδόν όλες μας το κάνουμε αυτό: τείνουμε να ρομαντικοποιούμε την ιδέα της σχέσης και του έρωτα όταν είμαστε ελεύθερες, αλλά όταν κάνουμε μια μακροχρόνια σχέση, αφήνουμε τα πράγματα στη μοίρα τους και δεν κάνουμε τίποτα πρωτότυπο για να εντυπωσιάσουμε ή να ευχαριστήσουμε τον σύντροφό μας.

Tέσσερα ζώδια που θα δουν αλλαγές την Άνοιξη

Κάν' του ερωτήσεις και δείξ' του ενδιαφέρον

Είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις στον άνθρωπό σου ότι ενδιαφέρεσαι για το πώς ήταν η μέρα του, τι τον έκανε να γελάσει, το τον δυσκόλεψε, και γενικότερα, να υπάρχει συζήτηση και καλή επικοινωνία ανάμεσά σας. Οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον σε βαθύτερα επίπεδα, να μοιράζεστε περισσότερα πράγματα και να μαθαίνετε ο ένας τον εσωτερικό κόσμο, τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου.

Λειτούργησε πάνω απ' όλα σαν φίλη του και μετά σαν σύντροφός του

Είναι πολύ σημαντικό να γελάτε ο ένας με τον άλλον, να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά σας και γενικότερα, να λειτουργείτε περισσότερο σαν φίλοι παρά σαν σύντροφοι. Πρότεινέ του να βγείτε με τους φίλους του, πηγαίντε να δείτε μια αστεία ταινία στο καλοκαιρινό σινεμά της περιοχής σας ή παρακολουθήστε μαζί μαθήματα ενός καλοκαιρινού σπορ που σας αρέσει. Όλα αυτά θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά και θα σας υπενθυμίσουν πόσο πολύ διασκεδάζετε ο ένας με την παρέα του άλλου.

Μάθε να ζητάς ακριβώς αυτό που θέλεις

Μέσα σε μια σχέση, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να ζητάμε αυτό που θέλουμε. Πολύ συχνά, οι άνθρωποι συγκρατούν τις επιθυμίες τους επειδή φοβούνται μήπως φανούν επιθετικοί και απαιτητικοί, ή επειδή απλά φοβούνται ότι δεν θα τους αρέσει η απάντηση που θα πάρουν. Ωστόσο, οφείλουμε στον εαυτό μας να ρωτάμε και να ζητάμε αυτό που θέλουμε. Πώς αλλιώς θα ξέρει ο σύντροφός μας τι έχουμε ανάγκη να μας προσφέρει αν δεν του το πούμε;

Συζήτησε μαζί του για κάτι που σε προβληματίζει στη σχέση σας

Όταν προκύπτουν προβλήματα, μην τα αγνοείς. Εάν δεν τα συζητήσεις και δεν βρεθεί μια λύση τώρα, δεν θα εξαφανιστούν ούτε θα βελτιωθούν σε πέντε χρόνια. Μάθε να λύνεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει εκείνη τη στιγμή και μην το αφήνεις να μπαίνει ανάμεσά σας.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top