Aυτά τα ζώδια είναι τα πιο παθιάρικα στον έρωτα

Mήπως ανήκεις στα πιο φλογερά ζώδια;

Ποια θεωρούνται τα πιο παθιάρικα ζώδια στον έρωτα, μα και στη ζωή; Ποια είναι τα απόλυτα εκφραστικά; Πολλές φορές, βέβαια, το παρακάνουν με την έκφραση!

Tέσσερα ζώδια που θα δουν αλλαγές την Άνοιξη

Σκορπιός

Στην κορυφή της λίστας, ο Σκορπιός αποτελεί την επιτομή του πάθους. Με μια φυσική έλξη προς οτιδήποτε μυστήριο και σκοτεινό, ο Σκορπιός εξερευνά τα άδυτα της ψυχής τόσο του εαυτού του όσο και των άλλων. Η ικανότητά του να συνδέεται σε βαθύτερα επίπεδα τον κάνει έναν από τους πιο συναισθηματικά πλούσιους και παθιασμένους εραστές του ζωδιακού.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος φέρει το πάθος του, συνδυασμένο με αρκετή φροντίδα και προστασία. Είναι η ενσάρκωση της αφοσίωσης, όταν αισθάνεται οικειότητα, είτε πρόκειται για την οικογένεια, τους φίλους, είτε για τον σύντροφό του. Η πλούσια συναισθηματική του φύση τον καθιστά ικανό να νιώθει και να εκφράζει βαθιά συναισθήματα, ανεξάρτητα από το αν το παρακάνει καμιά φορά.

Σε ποια ζώδια δεν αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις

Λέων

Ο Λέων είναι η προσωποποίηση της έκφρασης και της δημιουργικότητας σε σημείο που ώρες – ώρες θυμίζει σαπουνόπερα. Το πάθος του εκδηλώνεται μέσα από την ανάγκη του να είναι στο επίκεντρο και να εκφράζει τον εαυτό του. Έχει μία παθιασμένη προσέγγιση στη ζωή και θέλει να μοιράζεται όσα αισθάνεται με τους αγαπημένους του, στον υπερθετικό!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την αγάπη για την ομορφιά και την απόλαυση. Είναι ζώδιο που εκτιμά τις χαρές της ζωής, από τη γεύση ενός πλούσιου γεύματος μέχρι την ομορφιά ενός έργου τέχνης. Η επιμονή του στην επιδίωξη της απόλαυσης και η αφοσίωσή του, τον καθιστούν ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Μην ξεχνάμε, είναι ‘παιδί’ της Αφροδίτης!

Κριός

Ο Κριός ποτέ δε διστάζει να ζήσει τον έρωτα, μα και γενικώς τη ζωή στο έπακρο! Είναι το ζώδιο που τολμά να πάρει ρίσκα και να θέσει τον εαυτό του σε νέες περιπέτειες στα προσωπικά ή κάθε άλλο τομέα. Η φλογερή του φύση και η αδιάκοπή του ενέργεια τον καθιστούν έναν από τους πιο δυναμικούς και παθιασμένους χαρακτήρες του ζωδιακού.

Επιμέλεια: ΜyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top