Περιμένεις μήνυμα στο κινητό και δε σου στέλνει; Δες τι μπορεί να συμβαίνει

Αν δεν ακούς νέα του, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις!

Περιμένεις μήνυμα στο κινητό και δε σου στέλνει; Δες τι μπορεί να συμβαίνει

Νομίζεις ότι έχασε τον αριθμό τηλεφώνου σου ή δεν πρόλαβε να στείλει μήνυμα; Ας κόψουμε τις άθλιες δικαιολογίες που σου δίνει για το γιατί δεν απάντησε στο τελευταίο σου μήνυμα και ας δούμε τα πραγματικά γεγονότα. Εδώ είναι μερικοί πιθανοί λόγοι που εξηγούν το γιατί δεν σου έστειλε μήνυμα και γιατί δεν έχει σημασία. Εξάλλου, αν δεν ακούς νέα του, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Αντίο!

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν απαιτητικό Ιούλιο

Δεν ήταν τόσο ένθερμος τελικά μαζί σου

Σίγουρα, μετά τα πρώτα ραντεβού, σου φάνηκε πολύ καλός και έμοιαζε να του αρέσεις. Τι συμβαίνει λοιπόν; Είτε σου έλεγε ψέματα είτε τα συναισθήματά του δεν ήταν αρκετά δυνατά και έσβησαν. Όπως και να ‘χει, εκείνος χάνει. Ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο συνηθισμένος, είναι σίγουρα ένας από τους πιο προφανείς λόγους που δεν σου έχει στείλει μήνυμα.

Ενοχλήθηκε από τα «επίμονα» μηνύματά σου

Ίσως του έστειλες διπλό μήνυμα ή «έκανες check in» όταν ήταν ήσυχος. Τον ζόρισε αυτό. Αλλά μπορεί να είναι απλώς μια βολική δικαιολογία. Η προσκολλημένη συμπεριφορά σε ένα άτομο δεν είναι προσκολλημένη συμπεριφορά σε όλους. Ο σωστός τύπος δε θα αποθαρρυνθεί από ένα απλό μήνυμα.

Έχει άλλη σχέση

Ναι, είσαι η γυναίκα στο πλάι. Προσπαθούσε να κρατήσει τις επιλογές του ανοιχτές, αλλά μετά επέστρεψε στη φίλη του. Αρκετά ασχολήθηκες μαζί του.

Δες όλους τους λόγους που μπορεί να μην έστειλε μήνυμα και μάθε γιατί δεν πρέπει να σκας στο allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top