Θέλεις να γνωριστείτε καλύτερα; Τι να ζητήσεις στο πρώτο ραντεβού

Πώς θα καταλάβεις πως όντως είναι αυτό που ψάχνεις;

Το πρώτο ραντεβού που βγαίνεις με έναν άνθρωπο αποτελεί το πρώτο test drive για να δεις αν πραγματικά ταιριάζετε και υπάρχει διάθεση για να συνεχίσετε να βγαίνετε. Για να καταλάβεις όμως από νωρίς αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι μια προσωπικότητα που πραγματικά σε ιντριγκάρει και σου ταιριάζει, το σίγουρο είναι ότι πρέπει εσύ η ίδια να κατευθύνεις τη συζήτηση σε μερικά κομβικά θέματα από τα οποία θα κριθούν όλα. Να λοιπόν ποιες ερωτήσεις οφείλεις να κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να γνωριστείτε καλύτερα και να αποφασίσεις αν αυτή η γνωριμία θα έχει μέλλον.

Ποιους τύπους ανθρώπων πρέπει να κρατήσεις μακριά σου

«Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;»

Δείξε μου τα ενδιαφέροντά σου να σου πω αν ταιριάζουμε πραγματικά. Δεν θα ήθελες να συνεχίσεις άλλωστε να βγαίνεις με έναν άνθρωπο που έχει σαν χόμπι πράγματα όπως το κυνήγι εκτός της περιόδου που επιτρέπεται…

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι εθισμένα στις selfies

«Ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο/ταινία/τηλεοπτική εκπομπή;»

Τα γούστα μας σε αυτά τα πράγματα επίσης μετράνε αρκετά ως προς το αν ταιριάζουμε με άλλους ανθρώπους και δηλώνουν το πολιτιστικό μας επίπεδο και τον χαρακτήρα μας.

«Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής ή μπάντα;»

Για να δεις αν θα πηγαίνετε μαζί στα φεστιβάλ του καλοκαιριού!

«Έχεις κατοικίδιο;»

Φαντάσου να έχεις 3 γάτες και εκείνος να μισεί τα ζώα…

«Τι δουλειά κάνεις;»

Πολύ βασική πληροφορία, αν σκεφτείς ότι περνάμε τη μισή μας ζωή δουλεύοντας. Και η εργασιακή μας επιλογή δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα μας και τις ποιότητές του.

«Σου αρέσουν τα ταξίδια;»

Ένας άνθρωπος που λατρεύει τα ταξίδια είναι ο καλύτερος σύντροφος στην περιπέτεια.

«Είσαι κοντά στην οικογένειά σου;»

Αν για σένα η οικογένειά σου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη ζωή και την καθημερινότητά σου, θα ήθελες να γνωρίζεις τι ισχύει και για εκείνον.

«Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;»

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες ενός ανθρώπου είναι το Α και το Ω για να καταλάβουμε ποιοι είναι και πόσο μπορούν να «κουμπώσουν» και στη δική μας ζωή.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top