Ποιους τύπους ανθρώπων πρέπει να κρατήσεις μακριά σου

Είναι τοξικοί άνθρωποι και καλό είναι να φύγεις μακριά

Σου έχει τύχει να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με κάποιον και να νιώθεις αμέσως ότι σου πέφτει η διάθεση ή αισθάνεσαι κουρασμένος;

Ίσως να βρίσκεσαι δίπλα από κάποιο «βαμπίρ» που σου ρουφάει την ενέργεια. Με άλλα λόγια, να βρίσκεσαι δίπλα από κάποιον τοξικό άνθρωπο. 

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/06/2023 - 11/06/2023

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε τους 6 τύπους ανθρώπους που καλό είναι να κρατήσεις μακριά σου: 

Εκείνος που παραπονιέται

Μπορεί να φαίνεται ότι η ζωή αυτών των ανθρώπων αποτελείται από αιώνιες αποτυχίες και κακή τύχη. Πάντα ανησυχούν για κάτι, νιώθουν μπερδεμένοι ή απογοητεύονται. Παραμένοντας σε μια θλιβερή και απαισιόδοξη διάθεση, συχνά τραβούν άλλους ανθρώπους στον αρνητικό τους διάλογο, σαν να τους μεταφέρουν τη λύπη τους.

Εκείνος που ζηλεύει

Οι ζηλιάρηδες είναι σίγουροι ότι όλα είναι τέλεια στη ζωή των άλλων και εκείνοι είναι οι αδικημένοι. Το αίσθημα δυσαρέσκειας με τον εαυτό τους και τη ζωή τους είναι τόσο ισχυρό που το μεταδίδουν συνεχώς στους γύρω τους μέσω ζήλιας, κριτικής ή κουτσομπολιού.

Αυτός που ζητάει

Υπάρχουν άνθρωποι που πάντα περιμένουν να λάβουν υποστήριξη από τους άλλους, ενώ δεν μπορούν να λύσουν οι ίδιοι τα προβλήματά τους. Η ζωή τους είναι γεμάτη αιώνια προβλήματα που φαινομενικά είναι αδύνατο να ξεπεραστούν. Μπορεί να βιώνουν δύσκολες σχέσεις, να είναι οικονομικά ασταθείς, να εργάζονται σε μια δουλειά που μισούν ή να ζητούν συνέχεια βοήθεια από τους άλλους.

Εκείνος που κρίνει

Οι «κριτές» δεν δίνουν δεκάρα για τα προσωπικά όρια των άλλων, γι' αυτό τα παραβιάζουν τόσο εύκολα, υπαγορεύοντας τους δικούς τους κανόνες. Μπορούν να γίνουν επιθετικοί και επίμονοι, διαβεβαιώνοντας τους άλλους για την ορθότητά τους. Ξέρουν πώς χειραγωγήσουν και αυτός που έρχεται σε επαφή μαζί τους μπορεί εύκολα να αμφιβάλλει για τον εαυτό του ή να νιώσει ανεπαρκής.

Ο νάρκισσος

Φαίνεται ότι κάποιοι παρασύρονται τόσο πολύ με τα επιτεύγματά τους που είναι έτοιμοι να τα φωνάξουν σε όλο τον κόσμο. Ακόμα κι αν δεν ερωτηθούν, θα πουν τις λεπτομέρειες της ζωής τους και δεν θα αφήσουν τους άλλους να πουν λέξη στον μονόλογό τους. Δεν θα κάνουν ερωτήσεις ούτε θα περιμένουν να πάρουν feedback επειδή δεν τους νοιάζει. Οι ναρκισσιστές επικεντρώνονται μόνο στον εαυτό τους. 

Ο ψεύτης 

Υπάρχουν άνθρωποι που λένε συνεχώς ψέματα στον εαυτό τους και στους άλλους. Άνθρωποι που ούτε καν σκέφτονται τις συνέπειες. Πιστεύουν στα ψέματά τους και τα μεταδίδουν στους άλλους ελεύθερα.Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επικοινωνεί με ψεύτες γιατί αμφιβάλλει διαρκώς και παραμένει πάντα σε εγρήγορση. Δεν ξέρει ποτέ τί να πιστέψει και τί όχι.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top