Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 05/06/2023 - 11/06/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Αυτή η εβδομάδα θα μας βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση, αφού από τη Δευτέρα 05/06/2023 η Αφροδίτη θα κάνει δυναμική είσοδο στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες!

Αυτή η θέση της Αφροδίτης μιλάει για χαρά, ενθουσιασμό, φλερτ, πάθος και ερωτικές ιστορίες που αποπνέουν κάτι το κινηματογραφικό. Το ζώδιο του Λέοντα μας καλεί μέσα στους επόμενους μήνες να επιδιώξουμε να γίνουμε οι πρωταγωνιστές στο ερωτικό παιχνίδι και να πάψουμε να φερόμαστε σαν κομπάρσοι. Η αυτοπεποίθηση μας θα είναι στα ύψη και γι’ αυτό θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας με θάρρος και τόλμη. Ωστόσο, αμέσως αφότου η Αφροδίτη αγγίξει το ζώδιο του Λέοντα θα κοντραριστεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα εμπεριέχουν αρκετή ένταση και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι τα συναισθήματα μάς κατακλύζουν. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξάρσεις ζήλιας και κτητικότητας και εκμεταλλευτείτε την εκρηκτική αυτή ενέργεια για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μέσα στη σχέση σας ή για να περάσετε καλά στο σεξουαλικό κομμάτι.

Στις 09/06/2023 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα πιο ρομαντικό κλίμα και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις ή λόγια και μηνύματα που με κάποιο τρόπο θα γλυκάνουν την καρδιά μας. Την Κυριακή 11/06/2023 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας και δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα εισέλθει σε ένα ζώδιο που του ταιριάζει πολύ, δηλαδή σε αυτό των Διδύμων. Η επικοινωνία τώρα ευνοείται και θα μας δοθεί η ευκαιρία να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και να πούμε στους άλλους όσα σκεφτόμαστε με ειλικρίνεια.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να βγούμε από τη ρουτίνα, να πάμε εκδρομές και να βάλουμε στη ζωή μας καινούρια άτομα που μας εξιτάρουν εγκεφαλικά.

Δείτε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top