Eρωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/04/2023- 09/04/2023!

Ποια τέσσερα ζώδια θα έχουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητά τους

Πόσο επηρεάζει το κάθε ζώδιο η Σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό/Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο breakfast@star

Προχωράμε σιγά σιγά στην καρδιά της άνοιξης με την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου να δίνει έμφαση στην επικοινωνία, καθώς ο πιο ενεργός πλανήτης τις επόμενες ημέρες είναι ο Ερμής ο οποίος προχωρά στον Ταύρο και σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Άρη. Στις 03/04/2023 ο πλανήτης της επικοινωνίας και των δοσοληψιών μας προχωρά στον γήινο Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας.

Θέλεις να παραιτηθείς; Πώς να το κάνεις με φιλικούς όρους

Οι ρυθμοί θα είναι λιγότερο πιεστικοί και το ενδιαφέρον μας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά, αλλά και στα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να βρούμε ικανοποιητικές λύσεις. Όλα αυτά που συζητήσαμε το προηγούμενο διάστημα που ο Ερμής βρισκόταν στον Κριό, που μας πρότειναν ή προτείναμε εμείς στους άλλους, όλες οι ιδέες και οι ενθουσιασμοί της εποχής του Κριού μπορεί να υλοποιηθούν; Θα φανεί από τώρα μέχρι τις 10 Ιουνίου 2023. Κατ’ εξαίρεση και λόγω της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του το διάστημα 21/04/2023 – 15/05/2023, ο Ερμής θα παραμείνει στον Ταύρο σχεδόν για ένα δίμηνο. Γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να αξιοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες πριν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του αν θέλουμε να κάνουμε κάποια εκκίνηση, να υπογράψουμε μια σημαντική συμφωνία, να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη αγορά ή δέσμευση, αλλιώς θα χρειαστεί να περιμένουμε και να εκδηλώσουμε τη δράση μας μετά τις 15/05/2023. Από τις όψεις του Ερμή η πιο απαιτητική γίνεται τη Δευτέρα, καθώς για πρώτη φορά θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που μπήκε προσφάτως στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια φοβίες, άγχος, εμμονές στην αρνητική της εκδήλωση. Οι υπόλοιπες όψεις του μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιο υποστηρικτικές.

Στις 06/04/2023 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Ζυγού-Κριού που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, τον κόσμο της διπλωματίας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Χείρωνα θέλει προσοχή στις εντάσεις και στις παρορμητικές αποφάσεις ειδικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Κάποιοι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να συζητούν την περίπτωση μιας επισημοποίησης ή μιας νέας συνεργασίας. Το σημαντικό με αυτή την Πανσέληνο είναι να βρούμε τα στοιχεία που μας ενώνουν με τους άλλους και όχι να δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στις διαφορές μας.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα τους την εβδομάδα 03/04/2023 – 09/04/2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top