Eρωτεύτηκες Κριό; Πώς να τον κερδίσεις

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του άντρα Κριού

Δείτε στο βίντεο του Breakfast@star πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τους Κριούς/Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αν σε ενδιαφέρει ένας άντρας Κριός και θες να μάθεις περισσότερα για τη φύση και τον χαρακτήρα του εδώ συλλέξαμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του, που θα σε βοηθήσουν να τον κατανοήσεις ή και να τον κατακτήσεις – αν αυτή είναι η επιδίωξή σου!

Πέντε αθώα λάθη που επηρεάζουν την κοινωνική σου ζωή

Ουσιαστικά είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου κι αυτό όσο να ‘ναι του δίνει ένα φυσικό προβάδισμα και μια αίσθηση υπεροχής. Η έναρξη της εποχής του Κριού συμπίπτει με τον ερχομό της άνοιξης και την εαρινή ισημερία. Η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει, το φως αυξάνεται, οι αναγεννητικές δυνάμεις της φύσης είναι στα καλύτερά τους. Είναι φυσικό πολλά από τα στοιχεία της νέας εποχής να χαρακτηρίζουν και τη φύση αυτού του ζωδίου που έχει τώρα την τιμητική του.

Ο άντρας Κριός είναι ανυπόμονος και είναι πάντα ο πρώτος που προσπαθεί να καθιερώσει νέα πράγματα και να κάνει καινούργιες τομές. Είναι ένας φυσικός ηγέτης που είναι πολύ δραστήριος και φέρνει νέες ιδέες στο τραπέζι. Ο άντρας Κριός έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να κάνει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει να εκπλαγείτε από το πόσο καλά μπορεί να υποστηρίξει και για πόσο καιρό θα είναι σε θέση να επιμένει και να προσπαθεί για αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του, καθώς αυτός είναι ο κανόνας που ακολουθεί στη ζωή του.

Θες να χωρίσεις πολιτισμένα; Tips για να το καταφέρεις

Η καλύτερη προσέγγιση με τον άνδρα Κριός περνάει μέσα από διαφωνίες και ανταλλαγές επιχειρημάτων. Ο άντρας Κριός είναι τολμηρός και δεν φοβάται να εξερευνήσει το άγνωστο. Είναι γεμάτος ενέργεια και εσωτερική δύναμη, κάτι που πιθανώς τον οδηγεί σε όλες τις νίκες του.

Ημερομηνίες: 20 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Στοιχείο: Φωτιά

Συμβατότητα με τον Κριό: Λέων, Τοξότη και Ζυγός

Μη συμβατοί με τον Κριό: Ιχθύς, Δίδυμοι και Παρθένος

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Κριού: Αισιόδοξος, στοχαστικός, τελειομανής, δείχνει φροντίδα

Τα χειρότερα χαρακτηριστικά του Κριού: Εγωιστικός, ανυπόμονος, επιλεκτικός, πεισματάρης, βιαστικός

Ο άντρας Κριός στην αγάπη και τις σχέσεις

Ο άντρας Κριός απολαμβάνει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να έχει ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Είναι αρκετά ειλικρινής και μπορεί να εμφανιστεί ως επιθετικός, ακόμη και αυταρχικός κατά καιρούς, οπότε απόφυγε περίεργες ερωτήσεις αν δεν είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις όλες τις πτυχές του μυαλού του. Ο άντρας Κριός δεν τα πηγαίνει καλά με τα «σχόλια», γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πώς θα εκφράζεις τη γνώμη σου γι’ αυτόν. Είναι το είδος του άντρα που του αρέσει να γνωρίζει τι συμβαίνει μαζί σου και θα ήθελε επίσης να είναι ο πρώτος που θα το γνωρίζει. Ο άντρας Κριός είναι πολύ παθιασμένος σύντροφος, είναι περιπετειώδης και του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Το να βαριέται σε μια σχέση δεν λειτουργεί για αυτόν, αν δεν τον εξιτάρεις θα φύγει. Όταν ο άντρας Κριός ερωτεύεται, αγαπά μόνο βαθιά και μπορεί μερικές φορές να θέλει να ελέγχει και μπορεί να ζηλεύει. Πρέπει να συμβαδίσεις με τη ρομαντική πλευρά του και να ισορροπήσεις τα συναισθήματά του. Είπαμε ήδη ότι ο άντρας Κριός αγαπά το κυνήγι; Κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα με αυτόν τον τρόπο.

Ο Κριός στα επαγγελματικά του

Ο άντρας Κριός είναι ένας φυσικός ηγέτης, ο οποίος απολαμβάνει προκλήσεις και καταπιάνεται με νέα έργα. Δεν θέλει να του λένε τι πρέπει να κάνει, αλλά του αρέσει να δίνει στους ανθρώπους την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν. Ο άντρας Κριός έχει έναν ισχυρό χαρακτήρα και δεν φοβάται να αποκτήσει ό,τι έχει βάλει στο μυαλό του και αυτό φυσικά ισχύει και για τον ίδιο και στη  δουλειά του. Αγαπάει δουλειές με εξωτερική τοποθεσία και δεν του αρέσει οτιδήποτε επαναλαμβάνεται καθώς είναι βαρετό για αυτόν. Κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση για αυτόν. Η φιλοδοξία του και η αίσθηση της περιπέτειας τον καθιστούν τον τέλειο επιχειρηματία.

 

Πώς να τον κατακτήσεις

Να φλερτάρεις μαζί του, είτε με τα λόγια, τα μάτια είτε τη γλώσσα του σώματος.

Ανάδειξε την πνευματική πλευρά σου, καθώς οι άντρες Κριοί αγαπούν τις γυναίκες που μπορούν να ισορροπήσουν μαζί τους και ξέρουν να τους προκαλούν το ενδιαφέρον.

Εάν πρόκειται να τον συναντήσεις, τότε ίσως να δοκιμάσεις αυτό το νέο φόρεμα που αγόρασες ή να τονίσεις κάποιο μακιγιάζ; Οι άντρες Κριός αγαπούν τις γυναίκες που αξιοποιούν τη θηλυκότητά τους.

Λατρεύει την προσοχή και φυσικά του αρέσει να τον θαυμάζουν επίσης. Κάνε του κάποια κομπλιμέντα, αλλά μην το παρακάνεις.

Να είσαι  σίγουρη για τον εαυτό σου, και να χρησιμοποιήσεις την ευφυΐα σου.

Πάρε μέρος μαζί του σε μια συζήτηση, και κάνε τη συζήτηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Τον ιντριγκάρουν τα επιχειρήματα.

Προσπάθησε να είσαι περιπετειώδης, δοκίμασε νέα πράγματα και προκάλεσε τον!

Να είσαι έτοιμη να τον δεχτείς όπως είναι, με τα καλά και τα κακά στοιχεία του.

Μη του δίνεις τα πάντα από την αρχή, άσε τον να θέλει πάντα κάτι περισσότερο, καθώς ο άντρας Κριός λατρεύει το κυνήγι.

Να είσαι αυθόρμητη!

Το λατρεύει όταν δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Ενημέρωσέ τον ότι τον εκτιμάς.

Ο άντρας Κριός προσπαθεί να σου προσφέρει ό,τι ψάχνεις αλλά χρειάζεται διαβεβαίωση από την πλευρά σου. 

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top