Κρόνος στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Θα παραμείνει στους Ιχθύς μέχρι το 2026 - Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς / Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@star

Ο Κρόνος, ή αλλιώς ο πλανήτης του Κάρμα, στις 7 Μαρτίου 2023 θα εγκαταλείψει τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει αρχικά έως τον Μάιο του 2025 και αργότερα θα κάνει το τελευταίο πέρασμα από τον Σεπτέμβριο του 2025 έως τον Φεβρουάριο του 2026.

Ο Κρόνος είναι ένας σοφός δάσκαλος ο οποίος μας διδάσκει τα όρια και την πειθαρχία και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό και να μην ονειροβατούμε.

Από την άλλη πλευρά, το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη φύση του Κρόνου και αυτό γιατί λειτουργεί διαισθητικά, ορίζεται από τα συναισθήματα του και δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Κρόνος σε αυτή τη θέση για τα επόμενα τρία χρόνια περίπου θα μας ωθήσει να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας και θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε τι ανήκει στον κόσμο της φαντασίας και τι μπορεί να υλοποιηθεί.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε δεν είναι επειδή ο Κρόνος θέλει να μας τιμωρήσει, όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν, αλλά γιατί πρέπει έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών μας και να εξοικειωθούμε με εμπειρίες που μπορεί να εμπεριέχουν πόνο, μοναξιά και απώλεια. Άλλωστε, μόνο έτσι θα εξελιχθούμε ως προσωπικότητες και θα νιώσουμε πιο αυτάρκεις.

Ας πάμε όμως να δούμε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τη διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύς.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top