Οι ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος ερωτικά για κάθε ζώδιο;

Δείτε τους τυχερούς του Δεκεμβρίου σε επαγγελματικά και προσωπικά στο «Stars System»

Ο τελευταίος μήνας του έτους θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά για τις σχέσεις μας, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη. Αυτή η όψη από τη μία πλευρά μπορεί να αναζωπυρώσει πάθη, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στις σχέσεις.

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Τοξότη

Στις 04/12/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες μας και μπορεί να μας παρασύρει σε μπερδεμένες καταστάσεις. Μην βιαστείτε να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που μοιάζει ιδανικό, γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εγκαταλείπουν το αισιόδοξο και ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη και εισέρχονται στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου στις 07/12/2022 και στις 10/12/2022 αντίστοιχα. Στις 21/12/2022 θα ακολουθήσει και ο Ήλιος, εγκαινιάζοντας μάλιστα τα γενέθλια των Αιγόκερων. 

Στις 08/12/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους, δηλαδή στο ζώδιο των επαφών και της επικοινωνίας. Κάθε Πανσέληνος συμβολίζει μια ολοκλήρωση και μια κορύφωση. Έτσι λοιπόν και με αυτό το φεγγάρι θα νιώσουμε ότι ήρθε η ώρα να εκφραστούμε με αμεσότητα και ειλικρίνεια και να βγάλουμε προς τα έξω όσα καταπιέζαμε. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη μας ωθεί να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλίες στις σχέσεις μας και το τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει σταθερότητα στα βήματα και τα σχέδια μας. Ωστόσο, το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και να αισθανθούμε ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον εμείς να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και ας μείνουμε μακριά από οτιδήποτε μας δημιουργεί ανασφάλεια. 

Δείτε πώς θα είναι ερωτικά ο Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο στο asibilliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top