Αφροδίτη στον Τοξότη: Ποια 4 ζώδια θα ευνοηθούν;

Ο περιπετειώδης Τοξότης φέρνει ευτυχία και επιτυχία

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα, τις σχέσεις και το χρήμα, στις 16/11/2022 αφήνει το σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού και κάνει την είσοδο της στο αισιόδοξο και περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 10/12/2022 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταφέρει να μας χαρίσει χαρά, ενθουσιασμό και θετική διάθεση.

Πιάσε του την κουβέντα, αν θες να μάθεις την προσωπικότητά του

Ειλικρίνεια, ελευθερία και εξωστρέφεια

Όταν η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο μοιραζόμαστε, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε το χρήμα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τελευταίο διάστημα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ήρθαμε αντιμέτωποι με τον πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και των άλλων και ήμασταν πιο καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους γύρω μας. Δυσκολευτήκαμε να εμπιστευτούμε όσους μας προσέγγιζαν και δεν αποκλείεται να βγήκαν στην επιφάνεια, ανασφάλειες, φοβίες, εμμονές, αλλά και συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας.

Το ζώδιο του Τοξότη είναι ένα ζώδιο που αντιμετωπίζει τις σχέσεις με έναν πιο ανάλαφρο τρόπο και έχει ανάγκη από ελευθερία κινήσεων μέσα σε αυτές. Θα νιώσουμε λοιπόν την επιθυμία να διεκδικήσουμε περισσότερη ανεξαρτησία στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες και δεν θα δεχτούμε εύκολα να συμβιβαστούμε ή να περιοριστούμε. Θα γίνουμε πιο εξωστρεφείς και δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε με ειλικρίνεια και αμεσότητα τα θέλω και τις επιθυμίες μας.

Δείτε ποια ζώδια θα επηραστούν από την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top