Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Η Άση Μπήλιου γράφει για την τελευταία έκλειψη της χρονιάς

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 08/11/2022 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και έρχεται με άγριες διαθέσεις και πολλές ανατροπές. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη, που φυσικά είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, μπορεί να αποτελεί την κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα με την Ηλιακή έκλειψη στις 25/10/2022 και ίσως τώρα δείτε κάποιους κύκλους να ολοκληρώνονται.

3 τύποι ανθρώπων που είναι πιο επιρρεπείς στο να... απιστήσουν

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Απρόβλεπτες καταστάσεις και αποδιοργάνωση

Η έκλειψη πραγματοποιείται στις 16 μοίρες του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών και των εκπλήξεων, και ίσως φέρει απρόσμενα γεγονότα, γι’ αυτό καλό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στις ανάγκες μας και στις προτεραιότητες μας. Επίσης, σχηματίζει και αντίθεση με τον Ερμή και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά προβλήματα που αφορούν στις επικοινωνίες, την τεχνολογία ή και πολιτικές και κοινωνικές αστάθειες. Η έκλειψη αυτή αν μη τι άλλο είναι απρόβλεπτη στις επιδράσεις της και ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με εξελίξεις και αποκαλύψεις που θα μας σοκάρουν, με αλλαγές που θα μας ξεβολέψουν ή με το τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για το πιο απίθανο σενάριο.

Quiet Quitting: Πώς είναι όταν ο σύντροφός σου σε αφήνει χωρίς να το πει;

Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού που πραγματοποιείται η έκλειψη είναι υλικό-οικονομικός και ίσως επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία, τους φυσικούς πόρους και την ενέργεια, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχουμε ανατροπές στα οικονομικά μας, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συντηρητικοί αυτή την περίοδο στα έξοδα μας και γενικώς να μη διακινδυνεύσουμε τη σταθερότητα μας, αλλά και την υγεία μας. Η ημέρα που λαμβάνει χώρα η έκλειψη συμπίπτει με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και ίσως υπάρξουν ανατροπές, εκδηλώσεις βίας και αντίδρασης. Όμως και η χώρα μας επηρεάζεται, καθώς η Ελλάδα είναι Υδροχόος και η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του χάους, που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Επίσης, οι όψεις της έκλειψης δημιουργούν ένταση, απρόβλεπτα γεγονότα και έξαρση φυσικών, μετεωρολογικών και γεωφυσικών φαινομένων.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από την Πανσέληνο Νοεμβρίου στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top