Τρίγωνο Αφροδίτης - Δία: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν;

Η Άση Μπήλιου γράφει για τους τυχερούς αυτού του ζωδιακού συμβάν

Η Αφροδίτη από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα θα συναντήσει τον Δία από τον Κριό σε μια ευνοϊκή όψη τριγώνου που θα κορυφωθεί στις 18/08/2022. Αυτή η όψη θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να περάσουμε καλά, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε και γενικώς να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής. Και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε πύρινα ζώδια και αυτό σημαίνει ότι θα μας χαρίσουν αισιοδοξία, ενθουσιασμό και μια διάθεση να πάρουμε ρίσκα που θα έχουν θετική έκβαση.

Τα 3 ζώδια που δε θα κρατήσουν το φλερτ του καλοκαιριού

Θετικές εξελίξεις στα ερωτικά

Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να βγούμε έξω με φίλους και να κάνουμε νέες γνωριμίες, αφού δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε ένα νέο ειδύλλιο ή να έχετε μια συνάντηση η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και δεν αποκλείεται να συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Το τρίγωνο αυτό χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση, επομένως θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε όσα νιώθετε για εκείνον-η. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή με ένα φίλο που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο, αφού το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα γίνετε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι απέναντι στο ταίρι σας, όμως αντίστοιχα και εσείς θα θέλετε να περάσετε όμορφα, να πάρετε επιβεβαίωση και να νιώσετε ποθητοί από τον άλλον.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/8/22 – 21/8/22

Ευκαιρία για εξέλιξη και επέκταση

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει επίσης μεγάλη οικονομική εύνοια και δεν αποκλείεται να πάρετε δώρα από αγαπημένους, μπόνους στη δουλειά ή ακόμα και μια αύξηση. Επιπλέον, τα σχέδια σας θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλατε και το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων, αλλά και ευκαιρίες να εξελιχθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Η όψη αυτή είναι κατάλληλη για νέες αγορές, ταξίδια, θέματα σπουδών και γενικώς για να διευρύνετε το πνεύμα και τους ορίζοντες σας με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε αυτές τις ημέρες είναι να εστιάσουμε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, να ασχοληθούμε με τα πιο ανάλαφρα ζητήματα και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις πολύπλοκες καταστάσεις.

Δείτε τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν σε όλους τους τομείς στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top