Τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου: Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν

Η Άση Μπήλιου εξηγεί πώς θα μας επηρεάσει αυτή η αλλαγή

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 13/07/2022, μια όψη η οποία θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις επαγγελματικές συμφωνίες και θα ευνοήσει κυρίως τα αέρινα ζώδια (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 22η μέχρι την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Πανσέληνος Ιουλίου 2022: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Σταθεροποίηση σχέσεων και ασφάλεια

Η όψη αυτή πραγματοποιείται σε ζώδια του αέρα (Διδύμους και Υδροχόο) και όπως είναι γνωστό, τα ζώδια αυτά συμβολίζουν την επικοινωνία και την επαφή με τους ανθρώπους γύρω μας. Επομένως αυτή η όψη μάς καλεί να δικτυωθούμε όσο μπορούμε, αφού μέσα από γνωριμίες και επαφές θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας και θα μας προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Έτσι λοιπόν, μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία θα σταθεροποιηθεί, ενώ ταυτόχρονα θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από κοντά μας. Θα μας βοηθήσει επίσης να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι εκείνες οι σχέσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε και σε ποιους ανθρώπους πρέπει να εστιάσουμε.

Ωριμότητα και προσήλωση στον στόχο

Το τρίγωνο αυτό θα μας χαρίσει διπλωματία και διαπραγματευτικές ικανότητες και θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε με όπλα μας την ψυχραιμία, την ευγένεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς. Επιπλέον, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ωριμότητα, σύνεση και σοβαρότητα. Θα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, θα υπερνικήσουμε τα εμπόδια με μεγαλύτερη ευκολία και θα βρούμε αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα. Δεν θα διστάσουμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, χωρίς όμως να νιώσουμε ιδιαίτερα επιβαρυμένοι. Δεν θα ήταν επίσης κακή ιδέα να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας ή κάποιου προσώπου με περισσότερες εμπειρίες από εσάς (Κρόνος), αφού μπορεί η βοήθεια του να είναι πολύτιμη.

 

Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις του Ιουλίου 2022

Σχέσεις με γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο

Με λίγα λόγια, αυτή η όψη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή μας. Εάν δημιουργηθεί τώρα μια νέα σχέση ή μια συνεργασία, αυτή θα έχει γερές βάσεις και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μακροχρόνιο, παρόλο που μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από πάθος, ενθουσιασμό και έξαψη.

Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά

Η Αφροδίτη συνδέεται επίσης με το χρήμα και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας. Αυτό το τρίγωνο λοιπόν μας καλεί να κάνουμε κερδοφόρες επενδύσεις και αγορές και φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε ένα ζήτημα που μας απασχολούσε, κάτι που θα μας καθησυχάσει και θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε πιο σίγουροι για το μέλλον μας.

Πειθαρχία και αυτοβελτίωση

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουμε πετυχημένες αλλαγές που αφορούν την εξωτερική μας εμφάνιση και το στιλ μας. Εάν θέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε γυμναστική ή να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, το τρίγωνο αυτό θα σας χαρίσει συνέπεια, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας.

Δείτε τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν στο asibiliou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top