6 tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου που έχει πέσει σε ρουτίνα

Όλα όσα μπορείς να κάνεις για μια νέα πνοή στη σχέση σου

Σχέσεις - Ρουτίνα

Αισθάνεσαι ότι το τελευταίο διάστημα έχει επικρατήσει η ρουτίνα στη σχέση σας κι ότι χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι για να αναζωογονηθεί; Τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορείς να κάνεις.

Αυτοί είναι οι τρεις ύπουλοι εχθροί της σχέσης σας

Δοκιμάστε ο ένας τα χόμπι του άλλου

Δοκιμάστε ο ένας τα χόμπι του άλλου και περάστε χρόνο μαζί προσπαθώντας να εξηγήσετε μεταξύ σας το γιατί περνάτε καλά με αυτά. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε είναι αρκετό για να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας και να φέρει έναν αέρα ανανέωσης.

Αφήστε για λίγο το κινητό στην άκρη

Τα κινητά μπορούν να σιγήσουν όταν περνάτε λίγο χρόνο μαζί. Ακόμη κι αν αυτό δεν ακούγεται σαν κάτι το σπουδαίο, είναι μία κίνηση που θα πυροδοτήσει τη μεταξύ σας σύνδεση που ίσως έχει ατονήσει με το πέρασμα του χρόνου.

Είσαι σε μακροχρόνια σχέση και έχεις ρουτινιάσει; Έτσι θα ξανανάψει η φλόγα

Δημιουργήστε μια νέα παράδοση

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να είναι πάντα η σχέση σας ζωντανή είναι να δημιουργήσετε παραδόσεις που θα σας κάνουν να περιμένετε με ανυπομονησία το μέλλον. Από το να δοκιμάζετε ένα νέο εστιατόριο κάθε βδομάδα, μέχρι το να επισκέπτεσθε μαζί το αγαπημένο σας φεστιβάλ στο εξωτερικό κάθε χρόνο.

Εκπλήξτε ο ένας τον άλλο

Ετοιμάστε μια έκπληξη ο ένας στον άλλον που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί.

Ποια είναι η καλύτερη μέρα για το πρώτο ραντεβού

Επισκεφθείτε ξανά τα αγαπημένα σας μέρη

Το να ξαναπάτε σε ένα μέρος που σημαίνει κάτι για τη σχέση σας δεν θα σας ξυπνήσει μόνο τη νοσταλγία των παλιών, όμορφων ημερών, αλλά θα σας υπενθυμίσει πως εκείνα τα συναισθήματα παραμένουν μέχρι σήμερα ζωντανά.

Περάστε χρόνο χωριστά

Προσπαθήστε να μην είστε αυτοκόλλητοι και να περνάτε χρόνο ξεχωριστά, βλέποντας τους φίλους σας και την οικογένειά σας, αλλά και χαλαρώνοντας εντελώς μόνοι. Έτσι, όταν θα βρίσκεστε θα έχει λείψει ο ένας στον άλλον και η σχέση σας θα πάρει και πάλι τα πάνω της.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top