Αυτοί είναι οι τρεις ύπουλοι εχθροί της σχέσης σας

Μπορεί να μην καταλαβαίνεις το κακό που σου προκαλούν

ζευγάρι

Όσο και να θέλει ο ένας τον άλλον σε μία σχέση με το πέρασμα των χρόνων το ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί  να ξεθωριάσει.

Οι άντρες αποκαλύπτουν: Σ’ αυτά τα μέρη θέλουμε να βγαίνουμε ραντεβού

Για να προλάβεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στον χωρισμό καλό θα είναι να αποφύγεις τρεις «ύπουλους» εχθρούς της σχέσης σας.

Η ημέρα της Μαρμότας

Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Και δεν είναι πάντα το θέμα οικονομικό. Συνήθως είναι θέμα βαρεμάρας. “Πού να τρέχουμε τώρα…” Κι ᾽όμως πρέπει να οργανωθείτε και να δράσετε πριν να είναι αργά και η ρουτίνα προλάβει να καταπιεί τον ενθουσιασμό και την σχέση σας.

Tρία μικρά μυστικά για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός

Είστε κι οι δύο συνέχεια στο lap top

Μόλις φύγατε από το lap top στη δουλειά και με το που γυρίσατε σπίτι και καθίσατε και οι δυο στον καναπέ, ξαναπιάσατε στα χέρια σας το lap top, χωρίς να λέτε κουβέντα. Δεν μιλάτε, δεν κάνετε σεξ και αντί να ασχολείστε ο ένας με τον άλλον, ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι στα social. Είναι σίγουρο ότι αν δεν το προσέξετε, αυτό θα γίνει καθεστώς και σιγά σιγά θα φθείρει την επικοινωνία και την σχέση σας.

Tέσσερα tips χουχουλιάσματος που θα τον κάνουν να «λιώσει»

Δεν κρεμάει ούτε ένα κάδρο στο σπίτι

Στην αρχή δεν σε ενοχλεί πολύ να κάνεις τα πάντα εσύ, διότι σου αρέσει να προσφέρεις και είσαι και φιλότιμη. Μετά από λίγο καιρό, αντιλαμβάνεσαι ότι στην ουσία είναι σαν να έχεις πιάσει δεύτερη δουλειά. Έρχεσαι απ᾽ την δουλειά σου και αντί οι εργασίες να είναι μοιρασμένες, εσύ ξαναπιάνεις δουλειά… Αυτό αν κάπως δεν οργανωθεί, στο τέλος θα σας φθείρει…

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top