Aυτοί είναι οι πιο παράξενοι συνδυασμοί ζωδίων

Μήπως εσύ και ο σύντροφός σου ανήκετε σε έναν από αυτούς;

Με μια πρώτη ματιά σίγουρα δεν θα πίστευες ποτέ ότι η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια θα κρατήσει και μάλιστα θα έχει και διάρκεια.

Τα 4 ζωδιακά ζευγάρια που ακολουθούν θα προκαλέσουν έκπληξη: 

ΚΡΙΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι ένας Κριός βγάζει σπυράκια με τους κανόνες και τους νόμους και δε δέχεται εντολές από κανένα, με τον Αιγόκερω είναι κάπως αλλιώς. Ίσως κατά βάθος του εμπνέει σεβασμό, ίσως και να αναγνωρίζει ότι κι αυτός είναι σκληρός αλλά όχι άδικος και εκεί πάνω μπορεί να αναπτυχθούν αισθήματα από την πλευρά του. Δεν αποκλείεται και να ανάβει με τις αρνήσεις του Αιγόκερω και την απόκρυψη των συναισθημάτων του. Ό,τι κι αν είναι πάντως στο κρεβάτι θα δώσουν ρέστα και αν ξεπεραστεί το εμπόδιο που λέγεται "παρόρμηση" και "κάνω ό,τι γουστάρω", θα μείνουν μαζί για πολλά χρόνια. 

Οι 4 πιο γκρινιάρηδες άνδρες του ζωδιακού κύκλου


ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΛΕΩΝ

Αυτό το ζωδιακό ζευγάρι δείχνει τόσο αταίριαστο που είναι να απορεί κανείς πώς μπόρεσε να σμίξει. Ο ένας εσωστρεφής και μυστικοπαθής, ο άλλος εξωστρεφής και υπερβολικός στις εκδηλώσεις του, αλλά κι οι δυο έχουν μια κοινή αγάπη: αυτή της απόλυτης εξουσίας και τα χρήματα. Ο μεν γιατί νιώθει ότι εφ' όσον έχει πολλά μπορεί να ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις κι ο άλλος γιατί θέλει να ζει στη χλιδή, να αγοράζει τα πιο ωραία κι ακριβά πράγματα και να περνάει ζάχαρη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκ πρώτης όψεως ένας Τοξότης και ένας Αιγόκερως δεν έχουν τίποτα κοινό. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο το οποίο τους ενώνει και αυτό δεν φαίνεται δια… γυμνού οφθαλμού. Μπορεί... ως γειτονάκια να έχουν κοινούς πλανήτες, αλλά παίζει και το «μυαλό». Είναι και τα δυο έξυπνα ζώδια και ιντριγκάρονται εγκεφαλικά. Έτσι, μεταξύ τους, μπορεί να αναπτυχθεί μια χημεία γιατί νιώθουν ότι βρήκαν έναν άνθρωπο για να επικοινωνούν. Ότι είναι στο νοητικό τους επίπεδο και ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί του. 

Πώς να δώσετε χώρο στον σύντροφό σας χωρίς να κινδυνεύσει η σχέση σας


ΔΙΔΥΜΟΙ-ΙΧΘΥΕΣ

Μην τους βλέπεις τόσο… αντίθετους και διαφορετικούς. Είναι δυο ζώδια που συναντάς συχνά σε ζευγάρια και μάλιστα παντρεμένα. Άρα, κάποιος λόγος θα υπάρχει που ένωσαν τις ζωές τους. Ίσως είναι ο συνδυασμός ευστροφίας και διαίσθησης ή ότι ο Ιχθύς συναρπάζεται από το μυαλό του Διδύμου και ο δεύτερος από τη μεγάλη ευαισθησία του άλλου τόσο για καταστάσεις, όσο και για πρόσωπα ή ζώα. Επιπλέον, είναι κι οι δυο "φεύγα" με τον τρόπο τους και τους αρέσει να μένουν μόνοι και να κάνουν τα δικά τους, χωρίς να τους πρήζουν, γι' αυτό ενδεχομένως και να "κουμπώνουν" τόσο καλά.

Επιμέλεια:  MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top