Οι 4 πιο γκρινιάρηδες άνδρες του ζωδιακού κύκλου

Μήπως ο σύντροφός σου είναι ανάμεσα σ΄ αυτούς;

Στην αρχή μιας σχέσης την γκρίνια μπορεί να το βρεις χαριτωμένη, αλλά κάποια στιγμή θα σε κουράσει.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022

Καρκίνος 

Φυσικά και τον περίμενες πρώτο στην λίστα. Η αλήθεια είναι ότι για την πρωτιά κοντράρεται επάξια με την Παρθένο, αλλά γι’ αυτή θα μιλήσουμε παρακάτω. Ο Καρκίνος είναι ο κλασσικός γκρινιάρης. 

Ποτέ δεν νιώθει απόλυτη ικανοποίηση ή χαρά. Όλο κάτι στραβώνει και τον χαλάει. Δεν μπορεί να απολαύσει την ζωή του όπως θα έπρεπε και προφανώς κάνει και την ζωή των γύρω του δύσκολη, καθώς πρέπει να ανέχονται την μίρλα του που δεν έχει τελειωμό. 

Παρθένος 

Δεύτερη, αλλά θα μπορούσε εύκολα να πάρει την πρωτιά και να κόψει το νήμα στον Μαραθώνιο γκρίνιας και παραπόνων είναι η Παρθένος. Μιλάμε για το ζώδιο που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο με τίποτα. Σε όλα βρίσκει ελαττώματα και πάντα έχει έναν λόγο για να γκρινιάζει. Η μίρλα της μπορεί να κρατήσει και μέρες και να γραφτεί και στα ρεκόρ Guinness. Σπάει εύκολα τα νεύρα των άλλων που πρέπει συνεχόμενα να ακούν παράπονα για όλα και να μην ξέρουν πώς να την αντιμετωπίσουν ή πώς να την ικανοποιήσουν. 

Σκορπιός 

Η αλήθεια είναι ότι ο Σκορπιός γκρινιάζει μεν, αλλά όχι τόσο όσο ο Καρκίνος ή η Παρθένος. Είναι πιο… light στα παράπονα. Ωστόσο και από το δικό του στοματάκι θα ακούσεις μίρλα. Και αυτό γιατί θέλει όλα είναι δίκαια και σωστά.
Δεν μπορεί να λειτουργεί μέσα σε χάος και ακαταστασία και όταν τα πράγματα δεν πάνε, όπως θέλει εκείνος, αρχίζει τα παράπονα και την γκρίνια.

Τοξότης 

Ο Τοξότης είναι χαρούμενος άνθρωπος. Ναι! Ωστόσο, το κακό με το ζώδιο αυτό είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εκτός του ότι μιλάει πολύ, λέει ακριβώς όλα όσα σκέφτεται. Και τα περισσότερα από αυτά είναι… παράπονα.

Είναι και εκείνος γκρινιάρης κι ας μην σου γέμιζε το μάτι. Μην σε παραπλανά το γεγονός ότι είναι ένα «αιώνιο παιδί». Ανήκει στα πιο γκρινιάρικα, που τα βάζουν με... την τύχη τους (αλήθεια), παραπονιούνται με το παραμικρό πρόβλημα και θέλουν να ασχολείσαι συνεχώς μαζί τους και να τους κάνεις όλα τα χατίρια.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top