Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/01/2022 – 23/01/2022

Δείτε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η πανσέληνος του «Λύκου»

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά με την Πανσέληνο του «Λύκου» ή αλλιώς την πρώτη Πανσέληνο του έτους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/01/2022.

Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή του Αιγόκερου και οι συνθήκες μας καλούν να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας μας, αυτή η Πανσέληνος θα μας υπενθυμίσει ότι τα συναισθήματα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και δεν μπορούμε να τα παραβλέπουμε. 

Είναι λοιπόν η ευκαιρία να δείξουμε τη στοργή και το ενδιαφέρον μας στον σύντροφο μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, να βιώσουμε βαθιά συναισθήματα και να έρθουμε σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά μας. 

Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η αντίθεση της Πανσελήνου με τον σκοτεινό Πλούτωνα θα μας φέρει αντιμέτωπους με άβολες αλήθειες, καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά ή καταπιεσμένες πλευρές του εαυτού μας. Την ίδια ημέρα έχουμε άλλα δύο σημαντικά αστρολογικά θέματα. 

Ο ανατρεπτικός Ουρανός θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας και θα μας δημιουργήσει ξανά την ανάγκη να κάνουμε ριζικές αλλαγές στη ζωή μας, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συμβάσεις και τους κανόνες που μας έχουν επιβάλλει. 

Στη συνέχεια, ο Βόρειος Δεσμός (Κάρμα) μετακινείται και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο του Ταύρου και μας καλεί να εστιάσουμε στα απλά και καθημερινά και να αναζητήσουμε την απόλαυση και την ασφάλεια μέσα στις σχέσεις μας. Προτεραιότητα τώρα είναι η ηρεμία και η εσωτερική γαλήνη, επομένως είναι η ώρα να απαλλαγούμε οριστικά από όσα μας βαραίνουν και μας περιορίζουν. 

Στις 20/01/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου, εγκαινιάζοντας μια πιο κοινωνική περίοδο κατά την οποία θα δώσουμε περισσότερη έμφαση στην προσωπική μας ελευθερία και θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που μας εξιτάρουν εγκεφαλικά. 

Στις 23/01/2022 ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει συζητήσεις, επαφές και συνειδητοποιήσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Ίσως μάλιστα να επανέλθει ένα ζήτημα από το παρελθόν προκειμένου να το επανεξετάσετε και να το επιλύσετε. 

Μην ξεχνάτε όμως ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος όπως και η Αφροδίτη επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αφού λείπουν ακόμα κάποια κομμάτια από το παζλ. [....] 


Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top