3 ζώδια θα παντρευτούν το 2022

Μήπως να αρχίσεις να ψάχνεις για νυφικό;

Τα πιο κάτω 3 ζώδια, είναι πολύ πιθανό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τη νέα χρονιά.

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού κύκλου το 2022 θα βγάλουν μία κακή πλευρά

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαιναν και τόσο καλά για σένα το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό φαίνεται πως αλλάζει μέσα στο 2022. Την χρονιά που έρχεται, κυρίως από τις 10/5 και μετά αρκετοί από τους Ζυγούς θα κάνουν μια καινούργια σχέση ή θα επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, θα σκεφτούν τον γάμο και αυτή μάλιστα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να γίνουν ακόμα και γονείς! 

Άση Μπήλιου: Τι καλό θα φέρει στα ζώδια το 2022

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σίγουρα το 2022 θα είναι για σένα μια χρονιά με πολύ συναίσθημα. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα σε κατευθύνει στο να βρεις το άλλο σου μισό (αν ακόμα δεν τον έχεις βρει). Κάποιοι/ες από το ζώδιό σου θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι καθόλου απίθανο να τον… παντρευτούν κιόλας. Αν σου γίνει πρόταση γάμου ή συμβίωσης, καλό θα ήταν να πεις το «ναι», γιατί με τον Δία στον 7ο οίκο σου μέχρι τις 10 Μαΐου, αυτή η χρονιά σε ευνοεί πολύ σε αυτό τον τομέα.


Tι θέλουν ν’ αλλάξουν οι περισσότεροι το 2022!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2022 είναι μια καλή χρονιά για τους Αιγόκερους για να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Με το νέο έτος, θα πρέπει να δείξουν περισσότερη προσοχή στο ταίρι τους και να «δέσουν» την σχέση τους, καθώς η νέα χρονιά είναι ευνοϊκή για εκείνους. Όσοι είναι μόνες ψυχές, είναι πολύ πιθανό να βρουν τον έρωτα από εκεί που δεν το περιμένουν. Μπορεί ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και πάλι στη ζωή τους ή ένα καινούργιο να είναι αυτό που περίμεναν τόσο καιρό. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: https://mylife.com.cy/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top