Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού κύκλου το 2022 θα βγάλουν μία κακή πλευρά

Μήπως κι εσύ ανήκεις σ' αυτές;

Αν συναναστραφείς με μια από τις γυναίκες του ζωδιακού που ακολουθούν πιο κάτω μέσα στο 2022, θα έρθεις αντιμέτωπη με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Πάμε να σου τις αποκαλύψουμε και να σου αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένεις από την καθεμιά:

Oι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 03/01/2022 – 09/01/2022

Κριός 

Έχεις ακούσει την φράση που λέει «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο πισινός της»; Ε λοιπόν, η γυναίκα Κριός μέσα στο 2022 θα υποδεχτεί τον Δία στο ζώδιό της. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ο πωπός της αέρα γιατί πολλά πράγματα θα της πηγαίνουν βολικά. Ο Δίας και τα δώρα που κουβαλάει θα την κάνουν να καβαλήσει το καλάμι και θα έχει μια στάση και συμπεριφορά που δεν την λες και την… καλύτερη. 

Ζυγός 

Τι λέγαμε λίγο πιο πάνω για την Κριαρίνα και τον Δία στον πρώτο; Ε, λοιπόν η γυναίκα Ζυγός τον Δία θα τον έχει για το 2022 στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου της, που έχει να κάνει με τις σχέσεις τόσο τις γενικές, όσο και τις ερωτικές και φυσικά τον γάμο. Η Ζυγίνα λοιπόν, θα ξεσαλώσει! Θα έχει τόσες πολλές προτάσεις από άντρες, θα δεχτεί τέτοιο ενδιαφέρον και «κυνηγητό» που δεν θα ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει. Και τι κάνει η πάντα αναποφάσιστη γυναίκα Ζυγός; Καταλήγει σε λύσεις που να τους ικανοποιούν όλους. 

Πες μου το ζώδιό του να σου πούμε αν είναι άπιστος

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός μέσα στο 2022 θα δεχτεί έντονα την επιρροή του Ουρανού. Τι σημαίνει αυτό για εκείνη πρακτικά; Ο πλανήτης της αλλαγής, του ξαφνικού και του αναπάντεχου, βρίσκεται στον έβδομο οίκο της που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τον γάμο και θα της τα κάνει όλα… ανάστα! Ο Ουρανός θα είναι εκείνος που θα την κάνει να δει την ζωή της με άλλο μάτι, να πάρει ανάποδες στροφές και θα την κάνει εκρηκτική και εκδικητική. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: https://mylife.com.cy/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top