Πες μου το ζώδιό του να σου πούμε αν είναι άπιστος

Τα σημάδια που μαρτυρούν πως δεν είναι πιστός

Το ζώδιο του σήμερα θα σου πει αν υπάρχει πιθανότητα να σε απατήσει. Για ρίξε μια ματιά, έτσι για να είσαι υποψιασμένη τι να προσέξεις.

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/12/2021 – 02/01/2022

Κριός

Αν παρατηρήσεις πως η προσοχή του Κριού είναι στραμμένη κάπου αλλού, τότε μάλλον είναι. Το να βλέπουν άλλες γυναίκες τονώνει την αυτοπεποίθησή τους κι ακόμα κι αν δεν το θεωρούν κάτι σοβαρό, αυτό μπορεί να κάνει ζημιά στη σχέση τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος χρειάζεται σωματική επαφή και παρά την υπομονή και την σταθερότητά του, η επιθυμία του για επαφή μεγαλώνει αν μείνει μόνος για πολύ καιρό. Αν σταματήσει να σε κρατά ή να σου δίνει τυχαία φιλιά, θα σημαίνει πως η ανάγκη του γι' αυτά ικανοποιείται κάπου αλλού.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θέλουν να γνωρίζουν συνεχώς νέους ανθρώπους. Αν παρατηρήσεις πως είναι πιο ήσυχος απ' ότι συνήθως αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Ωστόσο, είναι πάντα ανοιχτοί στο να συζητήσουν, χωρίς να κρύβονται.

Καρκίνος

Στους Καρκίνους αρέσουν τα απλά πράγματα και είναι απλά χαρούμενοι να είστε μαζί. Αν παρατηρήσεις  πως δεν έχουν διάθεση και είναι απόμακροι, τότε κάτι συμβαίνει.

Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι σύντροφοι

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να έχουν τον έλεγχο και αν δεν παίρνουν προσοχή θα είναι δυστυχισμένοι. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο να αναζητήσουν την ευτυχία στο να βγαίνουν έξω και να διασκεδάζουν. Αν λείπει συνέχεια, τότε μπορεί να σε αγνοεί επίτηδες.

Παρθένος

Οι Παρθένοι σκέφτονται πολύ και κάνουν διάφορα σενάρια που μπορεί να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Αν παρατηρήσεις πως παραείναι καλοί και κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν συνήθως, τότε προσπαθούν να επανορθώσουν για κάτι.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δε θέλουν να είναι μόνοι κι αν νιώσουν μοναξιά, θα αναζητήσουν αλλού παρέα. Αν παρατηρήσεις πως δείχνουν άτονοι και σε λήθαργο, μπορεί να έχει να κάνει με το ότι νιώθουν τύψεις με κάτι κακό που έκαναν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί και θα κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους άλλες. Χρειάζεται να έχεις δυνατή επικοινωνία μαζί τους από την αρχή και να σχεδιάζεις ραντεβού και δραστηριότητες σε συνεχή βάση. Αν δεν μπορούν να συντονιστούν με αυτές τις ρουτίνες, τότε ξέρεις γιατί.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την ελευθερία τους και αν προσπαθήσεις να τους περιορίσεις θα επαναστατήσουν. Αν δεν σε ρωτούν για τη μέρα σου ή δεν λένε κάτι ενδιαφέρον, δώσε προσοχή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι το τελευταίο ζώδιο που θα το κάνει αυτό, ωστόσο οι τύψεις τους θα τους βασανίσουν. Έχουν όμως πολλή υπερηφάνια για να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος. Αν ο ήσυχος τόνος και συμπεριφορά τους γίνουν υπερβολικά, τότε θα ξέρεις πως κάτι πάει λάθος.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι σπάνια εκφράζουν τα συναισθήματά τους και τους αρέσει η μοναχικότητα. Αν τους δεις  να βγαίνουν έξω και να περνούν πολύ χρόνο με φίλους, σιγουρέψου πως όλα είναι καλά.

Ιχθύες

Στους Ιχθείς αρέσει να κάνουν φίλους και να βοηθούν τους άλλους. Κάνουν δυνατές σχέσεις εύκολα και εμπιστεύονται εξίσου εύκολα, πράγμα που τους κάνει να τους εκμεταλλεύονται. Μπορεί να δουν άλλες γυναίκες ακόμα κι αν δεν είχαν κακές προθέσεις στην αρχή. Θα το μετανιώσουν αμέσως και θα θελήσουν να είναι πιο κοντά σου. 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top