Οι κανόνες του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού!

Τι να κάνεις για να περάσεις καλά στο οικογενειακό τραπέζι

H μέρα για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι πλησιάζει και θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με φίλους και συγγενείς; 

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 27/12/2021 – 02/01/2022

Σύμφωνα με την έρευνα που διάβασαν στην εκπομπή Breakfast@star η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς αν θέλετε να περάσετε καλά, καλό θα είναι να έχετε κατά νου τα παρακάτω:

1.Πώς να περάσεις σούπερ στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Οι καλύτερες θέσεις δεν είναι στο (στριμωγμένο) τραπέζι, αλλά στους (άνετους) καναπέδες. Έτσι λοιπόν πιάστε εξαρχής μια θέση εκεί. 

Να θυμάστε ότι οι «έμπειροι»  δεν περιμένουν να στρωθεί το τραπέζι.  Αλλά κατασκηνώνουν στην κουζίνα και τσιμπάνε λίγο από ό,τι δίσκο ή ταψί περάσει από μπροστά τους.

Καλό θα είναι να Φορέσετε άνετα ρούχα για να πέσετε  άνετοι στη μάχη.

Μην ξεχνάτε να τσουγκρίζετε ανά δέκα λεπτά για να είστε εντός του  εορταστικού κλίματος.  

Μπορεί να είναι μέρες αγάπης και ομόνοιας αλλά καλό θα είναι να μείνετε μακριά  από θείες και θείους που θα θέλουν να μάθουν όλο το πρόσφατο βιογραφικό σας.

Τώρα όσον αφορά το φαγητό, καλό θα είναι να μην πέσετε με τα μούτρα στο ψωμί.

Άλλα tips για να περάσεις καλά είναι να μην είσαι γκρινιάρης, στις πολιτικές/αθλητικές συζητήσεις να είσαι συγκαταβατικός, να μη γίνεις λιώμα και να περνάς αυτές τις μέρες πάντα με την οικογένειά σου γιατί δεν μένουν για πάντα ίδιες. Μειώνονται, αυξάνονται, αλλάζουν.

Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι σύντροφοι

2/Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάσεις, μόλις ξυπνήσεις το πρωί;

Το γέλιο ενός μωρού είναι αυτό που θα κάνει τους περισσότερους να χαμογελάσουν
Ένα καλό ανέκδοτο και ένα δώρο είναι τα επόμενα στη λίστα
Το πρώτο χαμόγελο της ημέρας συνήθως σκάει μόλις βλέπεις τον σύντροφό σου να ξυπνά το πρωί δίπλα σου

3/Τα καθημερινά μας διλήμματα

Περνάμε ώρες για να αποφασίσουμε απλά πράγματα στη ζωή μας.
Τα καθημερινά διλήμματα περιλαμβάνουν τι να φάμε, για το οποίο χρειάζονται σχεδόν επτά λεπτά για να αποφασίσετε, και τι να φορέσουμε, που καταναλώνει άλλα τέσσερα.

Τι να παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση (τέσσερα λεπτά, 19 δευτερόλεπτα), αν πρέπει να είμαστε κοινωνικοί (επτά λεπτά, 25 δευτερόλεπτα) – και τι να παραγγείλουμε σε ένα εστιατόριο (έξι λεπτά, 19 δευτερόλεπτα) είναι επίσης δύσκολο.
Κάθε εβδομάδα παίρνουμε επτά «μεσαίες» αποφάσεις, όπως ποια ρούχα να αγοράσουμε ή πού να πάμε διακοπές.

Οι υπερβολικές επιλογές είναι ο νούμερο ένα λόγος που δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε - ακολουθούμενο από το να θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι λαμβάνεται η σωστή απόφαση.

Ωστόσο, θεωρούμε ευκολότερο να λαμβάνουμε αποφάσεις για τα οικονομικά και μόνο το 5% αγχώνεται για τον τραπεζικό λογαριασμό όταν αυτός παίρνει την κατιούσα.

4/Γνωρίζεις πόσα ψέματα λες καθημερινά; 

Εκατομμύρια από εμάς έχουμε παραδεχθεί ότι λέμε ξεδιάντροπα ψέματα και εξαπατάμε για να ακολουθήσουμε το δικό μας δρόμο, δείχνει νέα έρευνα.

Το να προσποιούμαστε εγκυμοσύνη για να καθίσουμε στο λεωφορείο και να προσποιούμαστε ότι κλαίμε όταν φταίμε σε έναν καυγά είναι μερικές μόνο από τις κρυφές τακτικές που χρησιμοποιούμε.

Θεωρούν ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι εξίσου ένοχοι για τη χρήση ύπουλων τεχνασμάτων για να προχωρήσουν. 4 στους 10 παραδέχεται ότι τσακώνεται με αγνώστους για να πιάσουν μια θέση στάθμευσης.

Δείτε το breakfast@star 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top